PR CUAET
-
У категорійних вибірках Express Entry для поварів (NOC 63200 – Cooks) наразі не вимагається обов’язкова сертифікація для подання заявки та участі у відборі. Основні вимоги в скріншоті Проте прошу Остапа підтвердити, може я щось пропустила
-
Дуже дякую 😊
-
Ваш НОК - якщо це ваш НОК- знаходиться в категорії Trade occupations
-
-
Як на мене то треба дивитися на конкретну категорію. Якщо категорія збільшилась втричі то очевидно і кандидатів буде більше. Особливо якщо ми говоримо про включення таких популярних професій як той же ж повар. Тому я думаю в вибірках по цій категорії навпаки бал мав би підрости і то достатньо серйозно. Це чесно кажучи пальцем в небо але я пророкую 450 і вище прохідний
-
Доброго вечора! Чи приймуть в консульстві в Оттаві з таким резервом на паспорт ,QR код формується ?дякую
-
Прогнозувати точний бал у категорійних вибірках Express Entry складно, але деякі фактори можуть вказувати на можливе зниження: - Фокус на кандидатів, які вже в Канаді – IRCC чітко заявив, що надаватиме пріоритет тим, хто вже перебуває в країні. Це може означати меншу конкуренцію з міжнародними заявниками та потенційне зниження прохідного балу. - Розширення списку NOC - більше професій означає більшу кількість кандидатів, але це не обов’язково підніме прохідний бал. Якщо більшість нових кандидатів мають бали нижчі за 433, то бал може опуститися. Це просто думки, для прогнозу і побачити «стан здоровʼя пулу» можна буде хіба після першої вибірки
-
Дякую за відповідь