PR CUAET
-
Я на телефоні так зробила і в мене вже було ось так
-
Змінюйте на телефоні/компʼютері часовий пояс на годиннику і зможете побачити іншу картинку
-
Дякую! Я за два тижні маю цей екзамен для повара. На journeyman. Тепер ще більше буду зубрити. Ставки ростуть 🙈 Взагалі на піар з весни того року пробую податися, але то аос закрили, то раз і все закрили 🙃 Тепер чекаю сиджу вже 5 місяців в цьому пулі По професії повара я взагалі очікувала, що має щось змінитися. Бо 90% хто тут по ній працює - іммігранти, які як тільки отримують піар - валять. Тому всі ці місця звільнюються та їм знову вони потрібні.
-
Якщо IRCC надіслав запит на financial information, то зазвичай потрібно надати фінансові дані лише головного заявника (Principal Applicant). Однак, якщо в запиті прямо зазначено, що необхідна інформація про всіх членів сім’ї, тоді варто включити також дані про dependents.
-
Підкажіть чи потрібно записуватись в консульство на продовження паспорту чи по живій черзі? Оттава
-
Я змінила на Україну та спробувала Індонезію
-
У дітей закінчуються паспорти, тому пробую записатися. Знайома прийшла без черги своїм продовжувати і її відправили записуватись.
-
Чи знає хтось детальніше щодо цього?
-
CLB 5/5/5/5 Проте на практиці, здебільшого , це вам не дасть шанс отримати ІтА Тягніть вище, ніж мінімальний бал тіру - загальна порада всім