PR CUAET
-
CLB 5/5/5/5 Проте на практиці, здебільшого , це вам не дасть шанс отримати ІтА Тягніть вище, ніж мінімальний бал тіру - загальна порада всім
-
Торонто!!!З'явились квитки у продажі на фільм, який ми дуже чекали. 🎟Кількість місць на 5 березня дуже невелика. Поспішайте купити ! 🇨🇦💪🇺🇦 www.instagram.com/reel/DGXLJeVRJy1/?igsh=MWR3ZmM1a3JjZHNhMQ== 🎟Квиточки тут: omniwebticketing6.com/imaginecinemas/carlton/?schdate=2025-03-05&perfix=122669&fbclid=PAY2xjawItP1lleHRuA2FlbQIxMQABphaDyG7RM54KctHXzqEJeAQoD8Y6hqaoWlLZLhlkQbECdLCiW9WT3aVD2A_aem_3t5daTXoItV4LvRWomJ8aA #Canadian Brigade For Ukraine
-
О 12 годині ночі за Українським часом
-
Я змінила часовий пояс у телефоні
-
Не затягуйте з тим! Пасивна імміграція = погана імміграція
-
Звучить цей Родгігез багатообіцяюче😂
-
Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подав на продовження WP і отримав вже IMM5988, це нормально, що дата там стоїть на півроку від сьогодні? Незалежно від терміну дії того перміту, що є на руках. as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until August 25, 2025 or until a decision is made on your application, whichever is first. Перміти на руках дійсні до лютого 2027.
-
Я не зовсім зрозумів, як відмітити, що дружина claim це... По суті ця сума в рядку 33099 має бути в дружини, і вона має бути більшої чим 3% її доходу. Тобто я сумую свій бокс 85 і всі решта медичні витрати і записую дружині в лінійку 33099? Правильно? Чи я знову десь помиляюсь?
-
Через документ?
-
Дуже дякую! У запиті не вказано хто саме має надіслати, тому й не хотіла зробити помилку.
-
Це автоматичний лист Якщо в вас є на руках дійсний ВП - можете НЕ звертати на ці 6 місяців уваги Ваш поточний перміт буде діяти до вказаної в ньому даті, ні нова подача ні цей лист його НЕ скасовують Цей лист (про що ви питаєте) важливий лише у разі ваш поточний периіт закінчився чи його немає, тоді ІРСС дає вам 6 місяців status maintenance
-
Ні, не правильно. Знов, ви апелюєте до цього листа, а він до вас НЕмає жодного відношення, оскільки в вас є чинний ВП на руках ____ Якщо у вас є чинний (активний) Work Permit, ви можете виїжджати з Канади та повертатися під час розгляду заявки на продовження. Проте є нюанс : якщо Work Permit закінчиться під час перебування за кордоном, вам доведеться чекати схвалення нового дозволу та, можливо, отримати новий Work Permit при в’їзді (залежно від типу заявки). В вашому випадку це не ризик, в вас є достатньо часу на поточному вп
-
Дякую за детальну відповідь! Чи правильно розумію, що виїжджати за межі Канади у будь-якому випадку не можна під час розгляду заявки?
-
Да, ваша супруга в line 33099 запишет ВСЕ eligible мед-расходы на ВСЮ семью (включая детей). Там будет и сумма из её ячейки 85 (если есть), и из вашей ячейки 85. Тах программы обычно сразу "выкидывают" табличку, где вноситься каждый расход с пояснением. Там может быть две ячейки 85.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка при реєстрації профілю в Express Entry потрібно вказати бажаний тип вибірки по Trades Occupations чи вони самі обирають із загального пулу cooks, навіть якщо буде вказано, що заявник орієнтований на CEC?