PR CUAET
-
Доброго дня.Можливо хтось звідштовхувався з таким...прийшов чоловіку дозапрос на підставі рекорд...він не служив і воєнного квитка в нього немає і ніяких документів підтверджуючих теж немає Як правильно подати їм цю інформацію Знаю що потрібно заповнити і вислати форму іLoE Але як правильно це зробити? Можливо хтось зіштовхувався з схожою ситуацією
-
Наверно офицер где-то галочку не поставил))) это ж тоже все человеческий фактор
-
Я вказувала тільки своє поточне Тетяна.
-
ви дивіться ще на вибірки по програмах, чи були вибірки саме із вашим ноком за останній час, бо програма може і теоретично підтримувати нок, але практично вибірок із цим ноком не робити
-
Я думаю що це лише поки не підходить Вони 100% додадуть програму в перелік ближче до 25 року
-
По поводу заканчивающихся ворк пермитов - была такая инфа у меня от офицеров из аэропорта ... если у вас есть номер кейса - ваши ворк пермиты и визитор рекорды являются действительными до получения решения по вашему кейсу! В прошлом апреле мой ребеночек был как бы почти нелегал, с их ircc забастовкой визитор рекорд завис , оставалось пару дней до окончания рекорда и я погнала в аэропорт плакаться ... офицер сказал не париться , у вас PR application in process , just wait))) типа вы ж знаете , там все оч медленно )))) ну и визитор рекорд пришел почтой в середине мая) в школе вопросов не было )
-
До этого в прошлом январе тоже летала по Канаде , взяла малого паспорт продленный ю и рекорд , думаю за пойду буду просить )))) пришла , они такие , ага надо было прибыть by international flight ))) подавайтесь онлайн
-
Я подала в марте за 30 дней до окончания, как было сказано на обратной стороне этого рекорда, шоб було, потому что так правильно ... ну а когда ничего не пришло вовремя тогда уже поехала в аэропорт ... я хотела просить, чтобы они мне там новый напечатали .... взяла кучу распечаток , что у меня и там подано и там в процессе ..... но наш аэропорт не супер международного значения , поэтому я с офицерами просто пообщалась .....
-
Доброго дня! У доньки у червні закінчується строк усіх документів (віза, паспорт і Visitor record). Чи можу я вже зараз податися на новий Visitor record і продовжити спроби записатися до Едмонтону (що капець як не просто), а потім, при отриманні нового паспорту повідомити про це IRCC? Завчасно дякую за приділений вам час!
-
Цікавить таке питання, чи можлива змінити NOC у провінції Квебек на протязі 24 місяців, поки заробляєш свій досвід , щоб потім податися на CSQ? Чи MIFI порахує загальний досвід по 2 різних NOC у Квебек І той , і інший в рамках дозволених Дякую за відповіді🙏
-
Нарешті дочекалися eCoPR! 🍾 Бажаю наступним якнайшвидше теж отримати 🤗 Аpplication BCPNP non EE June 3 AOR 3 October Portal 1 November 23 Portal 2 January 3 еCoPR January 19