PR CUAET
-
Вельми дякую за відповідь, ви дуже допомогли!
-
33109 здебільшого не потребував, але його тепер забрали, це був досить непоганий варіант
-
Напишіть мені в приватні
-
Витяг який я отримав с Дії має qr код, то думаю може и в Резерв теж буде
-
А який не потребує?
-
Бо цей потребує ліцензії
-
Якщо в Дії все нормально, то і в Резерві буде все ок , не хвилюйся 😉, але треба щоб генерувався qr код
-
Там залежить від ноку
-
Начебто є physician assistants
-
Ви пишете за ліцензію. Ліцензія НЕ є вимогою ЕЕ. Тому не важливо є вона в вас чи немає Важливе: - відповідність вимогам програмі ЕЕ (СЕС / FSW) - досвід роботи 6 місяців за останні 3 роки (в Канаді чи поза Канади )
-
Так , якщо ні де більше не оформляли інший ( маю на увазі в Європі, в ДП Документ)
-
Дякую, трошки заспокоїли, а ще питання, обіцяю останнє 😅. Я ж можу отримати другий закордонний паспорт не віддаючи перший?
-
По факту забрали 1 Нок: забрали NOC 33109 (інші медичні асистенти), але залишили 33103 (помічники фармацевта).
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html
-
Не дуже зрозуміла, що мається на увазі. Якщо є досвід рік в 33109 але його забрали тепер, то відповідно вже і не має значення в якому нок той досвід був
-
Так , все вірно!
-
Дозволили продовжувати статус з простроченими паспортами. Тільки як це буде працювати поки не зрозуміло.
-
В Канаді - можливо, поза Канади - залежить від країни. ЕЕ не лише для «внутрішнього» споживача, так би мовити. Йде зарахування як по СЕС, так і по FSW
-
Скажіть будь ласка, а хіба не працівники консульства порушують закон, коли торгують слотами? Хто має доступ до реєстрації в МЗС України? Мені особисто дуже шкода, що українська корупція процвітає в Канаді
-
Але є вимогою для роботи. Нема ліцензії-нема роботи, нема роботи нема й досвіду)
12 Jan 2024, 17:45
444622/474652
19 days ago