PR CUAET
-
User Давид has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
При вʼіїзді можна не декларувати уточніть суму до 10 тис кан. дол. В 2026 році Ви будете подавати декларацію за 2025 рік, якщо житимете в Канаді і якщо то пенсія і всі зароблені кошти в Швейцарії -це закордонний дохід . І все це буде показано в загальному доході за ц2025рік .Згідно міжнародному закону про уникнення подвійного оподаткування, дохід з Швейцарії( перевірте чи є з Канадою, думаю є) буде підлягати оподаткуванню тільки на різницю в ставках податку(якщо в Канаді більший)Оподаткування в Канаді по прогресивній шкалі , в залежності від загального доходу.Тому потрібно зазделегіть взяти довідки про зароблений дохід в Швейцарії. Десь так.
-
Це форма Т5 від вашого банку, повідомляє про дивіденди, відсотки і т.п. Потрібно вносити данні в податкову декларацію.
-
Дуже вам дякую!
-
Не знаю чи виправили вас вже (не хочу загубити повідомлення, вибачте якщо вже виправили), але якщо депенденти за межами Канади і подавались саме за межами Канади, то вони лендяться по іншій процедурі, після коПР. На етапі порталів вони не заїжджають, бо теоретично не мають візи в Канаду. Якщо ці депенданти подавались з Канади - тоді так, всіх вказують в порталах.
-
Це форма не про кліматмчні. Це форма від вашого банку Звіт про інвестиційний дохід. Ніякого відношення до бенефітів немає. І так, вам потрібно додати його до вашої декларації за 2023 рік, зробити корегування.
-
Те, що ви привезете з собою потрібно задекларувати, якщо більше певної суми на руках ( потрібно перевірити яка сума саме зараз ), але податки ви сплачувати не будете. Це ваші заощадження, які ви заробили ДО переїзду в Канаду. Вони будуть впливати тільки на нарахування бенефітів за попередній рік до переїзду в Канаду. Але оподатковуватися не будуть. От якщо ви будете вже резидентом Канади і будете мати дохід з іншої країни, то вже друге питання.
-
Місяць тому - тобто в січні? Чи в грудні отримали новий SIN? Якщо у вас станом на 31 грудня ще був старий SIN, то ви подаєте декларацію за старим. П.с: вітання з PR!
-
Здравствуйте.Дайте ответ пожалуйста кто знает.3 го февраля подался по Альберта Экспресс Энтри, сегодня пришел запрос на биометрию .Это значит что движение идёт в сторону положительного решения или это стандартная тема и биометрию сдают все,даже те кому отказывают по каким -то из причин? Спасибо
-
А чи є у вас припущення чому у вас «зверніться до тцк» ? Мені цікаво чи були вже припущення у цьому чаті у кого зазвичай статус «порушено» а у кого «зверніться до тцк». По суті обидві людини вводять свій дійсний адрес, що не так що воно пише «зверніться до тцк»?
-
Я вчора подався на новий паспорт,старий закінчується в кінці цього року,проблем не було.Сказали що новий буде від трьох місяців до півроку .Але можна прискорити доставку.
-
User Aya has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня. Де в Канаді можна зробити дозвіл на виїзд дитини за кордон від батька?. Сім'я зараз знаходиться в Канаді але мама з дитиною планують поїхати в Україну і повернутися назад.
-
Вибачте не поцікавився,мене просто влаштовують ці терміни.