PR CUAET
-
Доброго дня. Де в Канаді можна зробити дозвіл на виїзд дитини за кордон від батька?. Сім'я зараз знаходиться в Канаді але мама з дитиною планують поїхати в Україну і повернутися назад.
-
Вибачте не поцікавився,мене просто влаштовують ці терміни.
-
Доброго ранку.А якщо ми подали на продовження wp близько двох тижнів тому,чи можна скасувати заявку щоб податися через рік?
-
А якщо прискорений варіант то на скільки буде швидше? Дякую
-
Ви можете мати одночасно аккаунт ЕЕ та АОС Проте ви маєте вказувати ВСЮ інформацію про ваш досвід в ОБОХ аккаунтах, в іншому випадку це може розглядатися офіцером як навмисне приховування інформації
-
t.me/prcuaet/47654/506363
-
АЛІЛУЯ! Нарешті! Ура! Подача 29.01.2024 АОР та запит на біометрію 28.02.2025 4 людини: 2 дорослих та 2 дітей. Квебек !!!
-
Доброго ранку, від моменту зарахування медицини до моменту Портал 1 скільки зазвичай проходить часу? Медицину зарахували з КУАЕТ 26 лютого 2025, подача 20 листопада 2023
-
Дякую.Приємного дня)
-
Доброго ранку! Після подачі на WP прийшов запит на додання додаткової інформації-військовий квиток (дали 3 дні). Справа в тому,що в чоловіка його немає-є лише ксерокопія з ТЦК, та витяг з резерв+. Що робити в даному випадку і який саме має бути переклад (переклад і печатка бюро чи нотаріус)? Дякую
-
Ось є окрема гілка t.me/prcuaet/39128 Можливо знайдете інформацію.Я замовляла нотаріально завірений,подивіться в Вашому листі,що там написано,у нас було написано сертифікований переклад,але я вирішила взяти нотаріально засвідчений,бо не дуже розбиралася,який сенс ircc вклало.
-
Подскажите пожалуйста, когда у вас были eligibility?
-
Користувача Ольга було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Ольга Семенова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Чи є ще такі , які за подачу - лютий 2024 в Онтаріо ще не отримали АОР і запит на бометрію ?