PR CUAET
-
У нас теж 25 лютого. АОР є біометрії немає. Альберта
-
Підкажіть будь ласка, якщо привіз в Канаду $14,000. Ще в 2022. Ще тоді нічого не знав, не декларував, так вони лежали як НЗ, в 2024 поклав на доларовий рахунок і вони далі собі зберігаються. Що мені в даному випадку робити? Декларувати? Якщо не задекларую, то які наслідки? Якщо буду їх використовувати на перше житло, то чи виникне питання в податкової де я їх взяв?
-
20 грудня 2024, провінція Онтаріо
-
Доброго дня. Можливо хтось мав такий досвід. Новий закордонний паспорт виготовлений і вже в Едмонтоні, чи реально його тепер звідти переслати в Торонто на мою адресу або в консульство Скільки часу це реально займає? Знаю як «уважно і швидко» працюють працівники посольства, тому думаю чи не буде ця відправка пів року йти Дякую за відповідь тим, хто мав реальний досвід
-
Долучити все, що є, написати пояснення, заповнити і підписати відповідну форму
-
Нехай зберігаються :) не хвилюйтеся. Якщо ви приїхали в Канаду з сім'єю, то на кожного члена родини можна мати певну суму без декларування. Це ваші заощадження.
-
User Marina has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть як отримати довідку про ннсудимість з Угорщини?
-
1. Правильнее сказать ваши eligible мед-расходы не возвращаются 100%, а помогают снижать ваши налоги. 2. Если стоматолог и массажист покрываются вашей страховкой с работы только частично, то вы можете "клэймить" только то, что вы заплатили сами. 3. Массаж покрывается только если он сделан Registered Massage Therapist и был необходим по мед показаниям (см ссылку ниже). И массаж покрывается не во всех провинциях - например в Альберте не покрывается. 4. Всю документацию (квитанции, направления врача, если было нужно) нужно хранить и быть готовым предоставить налоговой по их требованию. nrkaccounting.com/2024/09/23/can-you-claim-massage-therapy-on-your-taxes/#:~:text=Massage%20therapy%20can%20be%20a,not%20all%20massages%20are%20deductible.
-
Вітаю, написала вам