PR CUAET
-
Дякую). Нас четверо, з практики бачу, що це довше ніж 1 дитина або лише дорослі.
-
На скільки Ви здали? От готую себе психологічно. Даю собі дві спроби, щоб здати тест
-
Я не розумію, поясніть мені будь ласка. Я кухар, я бачу, що моя професія додана до списку Express Entry. Що це означає? Мені радіти? Я ж і раніше міг податись на Express Entry, але я не робив це тому, що у мене не вистачає балів, я і не намагався. А що тепер змінилося? яка мені вигода від цього нового update, якщо у мене кількість балів не змінилася. Англійська 5, коледж, 2 роки роботи в Альберті, 29 років. У мене є шанс подаватися на Express Entry за фахом Cooks?
-
Люди добрые, подскажите пожалуйста в нашей ситуации 🙏 Подавал жену на новый WP и прислали новый на три месяца ещё меньше, чем старый. В этом новом WP внизу написано "DOCUMENT ISSUED TO TRP VALIDITY DATE". Заезжала в Канаду в 22м году без паспорта и видимо поэтому и получила TRP, мы бы об этом и не узнали, если бы не вот эта ремарка на новом WP. Новый WP выдали до 30.05.2025 а старый до 01.09.2025 Паспорт уже получила до 2033го года, его же и указывали при подаче на новый WP, но видимо это не помогло. Подскажите пожалуйста, как теперь правильно поступить? 🙏🙏🙏
-
Стала в нову чергу в грудні.
-
Дякую! Я думала ,що система автоматично зніме мене з черги ,якщо я буду ловити слот 😶
-
Тепер ви зможете пройти в вибірку по категорії. Для прикладу загальна вибірка EE - 536 балів, вибірка EE по категорії Skilled trades - 435 балів. Бали приблизні, точніше то треба дивитись, ну і дивіться по своїй категорії.
-
Ваші дані мають містити найширшу інформацію. В ЕЕ, це, наприклад, за останні 10 років, а не 6. За ті, що ви клеймите бали - в Employment history, За ті, що не клеймите - в Personal history Якщо ви створюєте акк в АОС і ЕЕ ваші анкетні дані мають бути однакові, це може легко перевіритися офіцером на етапі федеральної перевірки background check. Тому радимо не «вписувати одне, і забувати про друге», надаючи різну інформацію та різних аплікаціях, це може призвести до додаткових перевірок і можливо навіть misrep
-
Вона вже давно так називається
-
French:
-
Яка саме категорія вас цікавить? 2024: Ремесла: Oct 23: 433 July 4: 436 Stem: Apr 11: 491 Agro: Feb 16: 437 Med: Nov 20: 463 Jul 5 : 445 Feb 14 : 422 Transport: Mar 13: 430
-
І ще раз, будь-ласка 🙈 після якого етапу аутлендер може подаватись на іміграційну візу? Дякую
-
Подивіться цей нок. Чоловік був також інженером -геологом. По ньому чоловік подавався на номінацію NOC 22101
-
▫️Time's getting short – У нас мало часу, час підтискає ▫️There is no hurry – Поспішати нікуди ▫️Take your time – Не поспішай ▫️Hurry up. – Поспішайте ▫️From the ground up – з самого початку ▫️Long ago – давно ▫️From way back – з давніх-давен ▫️A while back / a while ago – деякий час тому, раніше ▫️So far – досі ▫️Ahead of time – заздалегідь ▫️All along - весь час ▫️The whole year round / all year round – цілий рік ▫️In time / just in time – вчасно / якраз вчасно ▫️After a while – через деякий час ▫️On time – точно у призначений час ▫️Right away - прямо зараз ▫️Every now and then – час від часу, періодично ▫️Once in a while – час від часу, періодично ▫️Every so often – періодично ▫️At that point – у цей момент #eloquent_vocabulary
-
Можете подивитись попередні вибірки по категоріям, хоч і з попереднім списком НОКів, але допоможе зорієнтуватись.