PR CUAET
-
Я сьогодні без запису поїхала в Лонгей і одразу здала біометрію з сином !
-
Шукаю по закріплених і не можу знайти( можете поділитись?
-
Не пригадую і не можу зараз подивитися чи його таки можна видалити, але, оскільки портал достатньо старий, там є поля, які не можна видалити. Замість самої форми додайте коротеньке елементарне пояснення, що цю секцію створили помилково і не можете видалити
-
Quebec Submitted:28.02.2024 AOR:28.02.25 Biometric request:28.02.2025(оплата при подаче)
-
Хотіла б нагадати нашим українцям в Саскачевані та тим, хто цікавиться Саскачеваном, що КУК Саскачевану має працівників в містах Саскатун та Реджайна, які надають settlement послуги, в тому числі допомогу з пошуку роботи в провінції
-
Вибачте, можливо ви зможете підказати. При заповненні податкової декларації якщо вказати статус "одружений" То чи потрібно вказувати в даних чоловіка його СІН номер? Бо якщо я його вкажу, то потрібно буде ще довести що він не є податковим резидентом, чи правильно я розумію?
-
Якщо на руках є дійсний JAL - заяви приймаються
-
На паузі лише прийом нових заявок від роботодавців на JAL. Заяви по всіх вже виданих до 18.02 JAL, нові заявки від працівників по вже виданих і ще дійсних JAL та вже подані заявки від працівників розглядаються і вони нормально рухаються. Очікуємо новин на початку квітня.
-
Доброго ранку, можливо у когось є зразок заяви на втрату паспорта в консульство Едмонтон?
-
Qr код генерується і з цією червоною стрічкою. Якщо ви про qr код з резерву