PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, така ситуація: Чоловік і жінка тримали Ворк перміт ще взимку 2024. Повернулись в Україну. Потім влітку 2024 жінка приїхала до Канади та живе тут Чоловік продовжує жити в Україні Питання, чи потрібно чоловіку подавати податкову декларацію? І наступне питання, при заповненні податкової декларації дружиною, якщо вказати статус "одружений" То чи потрібно вказувати в даних чоловіка його СІН номер? Бо якщо я його вкажу, то потрібно буде ще довести що він не є податковим резидентом, чи правильно я розумію?
-
Добрый день. Подскажите, как попасть в эти тайные чаты, чтобы отслеживать кто получает АОР?
-
Чесно кажучи, я вже мабуть 20 років маю відносини з різними посольствами, ще коли було потрібно відкривати Шенген та до Шенгену, та ніколи не мала такої проблеми! Я не розумію, в чому проблема 🤷♀️ Щоб було неможливо записатися на подачу документів на паспорт. Та просто приїхати в інше місто, щоб стояти у живій черзі під посольством така собі пригода
-
Ви напевно перенервували.
-
Здраствуйте скажите пожалуйста есть в группе у кого двойное гражданство и они подались на гуманитарную программу
-
Так, це правда. Гіршого ставлення до своїх же громадян я не зустрічала. Ніде немає таких черг, як тут. Я вважаю, що при бажанні можна було б найняти додаткових людей, щоб вони займалися оформленням. Заодно і грошей у казну більше. Я не витримала - за кілька місяців так і не змогла спіймати слот - полетіла в ДП Документ і за місяць отримала паспорт. А до посольства тут дуже багато питань.
-
Скажіть по Торонто фото потрібно приносити матове чи звичайне ?Дякую 🙏🏻
-
Вітаю, Романе. Підкажіть, будь ласка, чи вийшло отримати довідку, і чи надсилають її поштою, чи її треба фізично забирати в Оттаві? Бо я писала листа в консульство в Онтаріо, що хочу отримати довідку, мені сказали, що я громадянка України, тому мені звертатись в посольство України в Хорватії 🤔 (звучить дивно) чи напряму в Міністерство Юстиції в Хорватії
-
Заяву я в поліцію написав, ще треба в консульство писати заяву?