PR CUAET
-
Забрала сьогодні паспорт в консульстві в Торонто. Черга була 13 людей, 20 хв і паспорт на руках. Раджу після того як паспорт в кабінеті «прибув до ЗДУ» не їхати одразу, бо всі їдуть забирати, будете довше стояти. Паспорти видають в окремому віконечку від продовження, тому черга швидко йшла. Всім успіхів
-
Миллер так и сказал в интервью, мол зеленский просил тормозить (не таким же словами, но смысл именно такой). Вот и результат.
-
Проверьте спам!!!!
-
спочатку скинули емейл а через місяць півтора папірці на пошту прийшли
-
Так, пишіть напряму в консульство. Зробили за тиждень [email protected]
-
Податься и быть в пуле EE. И следить за развитием событий
-
Якась розповсюджена помилка з'явилася у них, в мене є клієнт з такою ж ситуацією, будемо розбиратися що до чого на зустрічі. Після того я можу вам відписати про результат. А ще краще, телефонуйте в CRA, вони повинні виправити. Рівно в два рази більший порахували?
-
Підкажіть будь ласка, якщо працювала перші 8 місяців кухарем і потім перейшла на іншу позицію у того ж роботодавця, чи можливо мені податися по ЕЕ, які документи треба, щоб довести той досвід. По АОС є заявка по професії Супервайзер.
-
Доброго дня,скажіть будь ласка така ситуація .Хлопець через пів року йому 18 жив тут в торонто з дядьком,дядько попросив батьків його забрати з Канади,а в хлопця закінчився паспорт він зараз зробить його,зробить візу до Канади,він зможе приїхати і в аеропорту получити новий Ворк перміт.І зможе він навчатися в коледжі якщо він не маее піару,може е якісь курси при коледжах для українців де ціни не такі як для іноземних студентів?Дякую
-
Перевіряла, немає😔 Номер аплікації додала до gckey акаунту. Там теж нічого.
-
Здравствуйте ! Заполнили с женой анкеты DS-160 , не можем понять как теперь оплатить её и сделать апоинтмент
-
Доброго дня всім шановні ! Подався на продовження OWP. Чи може хто підказати, сьогодні отримав мейл , IRCC вимагае чек Biometrics Fee 170 CAD.до цього здавав і оплачував біометрію для гуманітарної програми в лютому 2024. Чи можу я відправити їм чек по спройденной біометрії або просто оплатити заново?Це так і треба , чи вони щось наплутали?
-
Тільки на себе , у запиті був вказаний тільки я