PR CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як відповісти вірно на запитання у Т1 про поштовий код за межами Канади. Питання звучить так: Чи ви маєте поштовий код за межами Канади і чи він є у файлі CRA. Я маю, бо є прописка, але не знаю чи він є у файлі податкової. Напевно є бо ми його вказували, коли робили документи до Канади. Нажаль не пам'ятаю цього питання у тогорічній формі.
-
Доброго дня .скільки часу чекати на запит здачі біометрії.після оплати?
-
Valid job offer = job offer винадий на LMIA / LMIA exemption work permit Cuaet work permit таким не є
-
No на питання чи є Job offer. Або yes на питання про job offer, а все після того -No Ваш ОВП і Джоб офер по ньому не є valid для ЕЕ і ви не можете претендувати на 50 балів
-
Доброго дня! Таке питання. З 01.2023 працюю в Канадській будівельній компанії, на позиції «тесляр», з першого дня в мене є job offer від компанії. Зараз планую подаватися на Express Entry, і при підрахунку балів там є питання про job offer та LMIA. LMIA в мене немає, є звичайний job offer. Що я маю обирати в цьому випадку? Тому що, судячи зі скриншоту там є якісь винятки, коли потрібно lmia коли ні. Весь термін був з однією компанією та на тому ж самому open work permit. Це дає 50 балів, яких мені критично не вистачає. Підкажіть будь ласка, як правильно обрати відповідь та зрозуміти цей пункт. Дякую!
-
Ця програма закрита для нових заявок
-
Привіт. Можливо в когось буде така ситуація як в мене, хочу поділитись досвідом. Раніше я питала тут в чаті як здати біометрію без паспорту відповіли що ніяк. Отже, це можливо! Якщо у вас є копія паспорта то у вас приймуть біометрію, або любий інший документ який підтверджує вашу особистість. Маю надія комусь це допоможе🙏🏻
-
Дякую 🙏
-
Скоріш за все ви просто фізично не встигнете це зробити