PR CUAET
-
Привіт всім, подався на вп ще в грудні, змін не було, сьогодні прийшов лист що мої відбитки дійсні до 2034. Це означає що хтось щось подивися до заявки чи це автоматичний лист ?
-
Граждане, поделитесь пожалуйста: вы или ваши родственники получили Permanent Resident Status или есть хотя бы какое-то продвижение? Буду благодарна за любую информацию
-
Добрий день. Можливо хтось знає: чи можу я зараз подати на новий закордонний паспорт, якщо до його закінчення лишилося більше 2-х років? Дякую
-
Так, бо ви маєте відповідати СЕС програмі
-
ВІТАЮ ДРУЗІ! Підкажіть хтось летів до Мексиці з продовженним дитячими паспортом? Дякую
-
Вибачте за флуд, але це як в анекдоті: - ви знаєте як англійською привіт? - Hi - блін, ніхто не знає …..
-
Так, пишіть напряму в консульство. Зробили за тиждень [email protected]
-
Вітаю, Романе. Підкажіть, будь ласка, чи вийшло отримати довідку, і чи надсилають її поштою, чи її треба фізично забирати в Оттаві? Бо я писала листа в консульство в Онтаріо, що хочу отримати довідку, мені сказали, що я громадянка України, тому мені звертатись в посольство України в Хорватії 🤔 (звучить дивно) чи напряму в Міністерство Юстиції в Хорватії
-
Дає, ваших родинних звязків нема в списку