PR CUAET
-
Вітаю, Романе. Підкажіть, будь ласка, чи вийшло отримати довідку, і чи надсилають її поштою, чи її треба фізично забирати в Оттаві? Бо я писала листа в консульство в Онтаріо, що хочу отримати довідку, мені сказали, що я громадянка України, тому мені звертатись в посольство України в Хорватії 🤔 (звучить дивно) чи напряму в Міністерство Юстиції в Хорватії
-
Дає, ваших родинних звязків нема в списку
-
11.01.24 - подача (Онтаріо) 14 серпня прийшов AOR на пошту, 1 листопада оплатили біо(тупанули і не знали , що нада раніше оплатити) 11.02.25 - повторний AOR на кабінет 13.02.25 - запит на біо 19.02.25 - біо Поки от так все склалось
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Будемо подавати свою першу податкову декларацію, звернулись до бухгалтера, надали всі форми Т4 і вже отримали файл на підписання і з її слів сьогодні буде подавати декларацію, але про наші витрати, переїзд, оплату навчання бухгалтер не запитує, наскільки я знаю це можна вказати щоб списати податки. Чи так це?
-
Мама вчера получила постоянный номер, ждала год, но запроса на биометрию не было, может быть из-за возраста (83 года), может из-за того, что когда въезжала в Канаду в 2021 году, то сдавала биометрию в Киеве, а может потому, что две недели назад получила новый биометрический паспорт в Оттаве. В общем, посмотрим…
-
Коли хлопець приїхав в Канаду? До 31.03.2024р чи після? Який статус в хлопця - чи мав ворк перміт? Освіта в Канаді дуже дорога, на жаль)))
-
Доброго. Ви заповнили мабуть опрос ник якийсь де ви вказали всі відповіді, згідно чого робиться звіт. якщо навчання було ви дали цю форму Tuition ? Переїзд був пов'язаний ближче до роботи на 40 км..?
-
мне вчера такой же запрос пришел. там прямо в письме было написано, что прислать нужно ответом на этот email. Перечитайте свое письмо. У вас, скорее всего, такая же опция есть
-
Сказали, але вона повідомила що це особисті витрати