PR CUAET
-
Доброго дня! Хочу подякувати за таку чудову програму, яка дозволяє покращити свою англійську в рази. Особисто я підвищила свій рівень на 2 рівня за 20 тижнів! Дуже вдячна викладачу Ларисі. Перший раз (а до цього я вивчала мову з різними репетиторами) мені так доступно за зрозуміло пояснили граматику. Це мій найкращий викладач за весь час. Професійний та індивідуальний підхід. Мій чоловік займався з викладачем Ольгою. Він також дуже задоволений рівнем викладання та увагу, яку приділяла викладач. Дуже доступно та корисно підібрано до нього. В цій програмі велика увага розмовній практиці, що є дуже дієвим. Вчителі йдуть назустріч в підборі графіку навчання. Рекомендую спробувати, не пошкодуєте!
-
проводимо індивідуальні заняття та заняття в міні-групах з вивчення англійської / французької. чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
А за що?
-
Я так понимаю,что шансов у него очень мало и их практически нет .Просто жалко мальчика,он проучился в школе ,два года и дядя его отправил,он половину не понимает и поехал ,а теперь хочет вернуться,маму уговаривает ,уже друзья тут и привык и незнаю как помочь ему
-
пока не было)
-
А как он мог проучиться два года если вы написали, что он приехал 8 февраля 2024 года и уже успел уехать? Ему нужно было здесь делать новый паспорт и подаваться на продление ворк пермита. А сейчас уже программа CUAET закрыта. Если бы его родители были в Канаде с действующим статусом, то был бы шанс на основании их ворк пермитов получить ему стади пермит или визитор рекорд.
-
Чекаю поки відкриють бальну програму. Офр вже зробила. Якщо не пройде, будемо чекати до кінця року поки 2 роки досвіду назбирається на PEQ. Зі сподіваннями, що знову щось не змінять🤞🏻😅
-
Бо в Канаді українські установи працюють за канадськими стандартами, щоб не вирізнятись сильно.
-
Світ навпаки називається ті що в customer service працюють ніби не в курсі що вони для клієнта працюють а якби навпаки клієнт на них 😁