PR CUAET
-
Підкажіть, чи можно звернутися за продовженням паспорта дитині 16 років якщо він вже декілька місяців як закінчився і на скільки можна продовжити паспорт в консульстві? ( якщо що то новий паспорт є, але він на 4 роки і закінчується у 28 році)
-
Тут є бухгалтер який може написати в приват маю 1 терміново запитання. дякую
-
Місяцями щоб влаштуватися кудись, вони дуже спішать бачу
-
Навіть на роботу щоб влаштуватися так довго напевно ніде нема , то телефонне інтервʼю через два тижні потім від того інтервʼю чекай на мейл на інтервʼю в Зумі щоб забронювати тиждень, потім бронюєш в Зумі аж через місяць на інтервʼю , я такого ніде не бачила , це у всіх так довго чи це в мене невезучої так?
-
PAL вам повинен надати коледж після вашого зарахування. Вам прийшов вже лист з коледжу про зарахування чи ви просто цікавитеся?
-
Так, скоро буде рішення
-
Пишете в ворді, конвертуєте в пдф, долучаєте до client information
-
Доброго вечора.Напишіть, будь ласка,на яку електронну адресу можна надіслати запит про отримання паспорту в Оттаву?На телефонні дзвінки не відповідають,на електронну пошту ,що на сайті,також. Дякую.
-
Напевно , не знаю якось і в Європі і в Африці де працювала все набагато швидше і простіше
-
Ох дуже надіюсь і вірю в це. Дякую
-
Писала сама в довільній формі
-
З неділі по четвер. РЕЗЕРВ потрібно мати на візит. Але якщо це вашому чоловіку/сину 18+, то ловіть одразу з його аккаунта.
-
Якщо йому 60+, то можуть прийняти. Чоловіки 18-60 років мають ловити слот самостійно.
-
ID-картку (внутрішній паспорт) не роблять поки що, а для виїзду за кордон роблять в консульстві за попереднім записом.
-
Дякую велике.