PR CUAET
-
Якщо йому 60+, то можуть прийняти. Чоловіки 18-60 років мають ловити слот самостійно.
-
ID-картку (внутрішній паспорт) не роблять поки що, а для виїзду за кордон роблять в консульстві за попереднім записом.
-
Дякую велике.
-
А як ви зловили слот без резерву?
-
Ви писали на ось цю адресу: [email protected] ?
-
Доброго вечора всім, будь- ласка поділіться будь-ласка чи отримував хтось нещодавно ухвалення WP сімейні заявки, дякую заздалегідь!
-
Добий день , як що я загубила паспорт український та закордонний, що мене треба зробити спочатку? Загубила вже давно Скільки коштує замовити новий паспорт ?
-
Боже , це в Африці хоч ідіть післязавтра на паспорт 😁 а тут тобі в Канаді давайте на наступний рік
-
На цю адресу писала раніше,але відповіді не було.Зараз звернулася з проханням на [email protected].
-
Друзі! Слава Україні! Думаю, всі Ви бачили, що кілька годин тому відбулося в Білому домі🥲 Але як казав колись Черчілль - "якщо між війною і ганьбою нація обирає ганьбу, то отримає і те, і інше"... Ми пишаємося нашим Президентом! Ми пишаємося підтримкою Європи, ми пишаємося підтримкою 🇨🇦 Канади💪💪💪 Ми ніколи не здамося! Дякуємо Вам та віримо і знаємо, що тепер наша спільна підтримка дітей України, закладів, дітей загиблих Героїв, всіх знедолених вийде на інший рівень! Сьогоднішній день знову обʼєднав НАЦІЮ як в державі, так і українців за кордоном! З, повагою та максимальною мотивацією і вірою в перемогу ДОБРА!
-
спасибо за ответ
-
Я так понимаю это касается бальной программы. Потому что в Монреале и Лавале большая конкуренция. Таким образом уменьшают подачу на программу
-
какую программу это касается ( минимальная зарплата) PEQ?
-
Відмовили в OHIP бабусі. Продовження історії. Оновили WP, подали на OHIP, але їй відмовили бо вона жила в 2022 та 2023 році в Канаді, а в Україні в 2024. В Канаду повернулася в січні 2025. Відмовив офіс в Етобіко. В цій групі порадили звернутися до іншого офісу. Сьогодні були в офісі в Місісазі, але нам сказали те саме, що в OHIP відмовлено , бо вона виїжджала з Онтаріо більше ніж на 6 місяців. Те що вона отримала новий WP і що прибула по програмі CUAET ще в 2022 році і в новому перміті є ця позначка нічого не означає. Сказали що ви покидали Онтаріо більше ніж на 6 місяців, тому OHIP не положен. Все.