PR CUAET
-
Друзі! Слава Україні! Думаю, всі Ви бачили, що кілька годин тому відбулося в Білому домі🥲 Але як казав колись Черчілль - "якщо між війною і ганьбою нація обирає ганьбу, то отримає і те, і інше"... Ми пишаємося нашим Президентом! Ми пишаємося підтримкою Європи, ми пишаємося підтримкою 🇨🇦 Канади💪💪💪 Ми ніколи не здамося! Дякуємо Вам та віримо і знаємо, що тепер наша спільна підтримка дітей України, закладів, дітей загиблих Героїв, всіх знедолених вийде на інший рівень! Сьогоднішній день знову обʼєднав НАЦІЮ як в державі, так і українців за кордоном! З, повагою та максимальною мотивацією і вірою в перемогу ДОБРА!
-
спасибо за ответ
-
Я так понимаю это касается бальной программы. Потому что в Монреале и Лавале большая конкуренция. Таким образом уменьшают подачу на программу
-
какую программу это касается ( минимальная зарплата) PEQ?
-
Відмовили в OHIP бабусі. Продовження історії. Оновили WP, подали на OHIP, але їй відмовили бо вона жила в 2022 та 2023 році в Канаді, а в Україні в 2024. В Канаду повернулася в січні 2025. Відмовив офіс в Етобіко. В цій групі порадили звернутися до іншого офісу. Сьогодні були в офісі в Місісазі, але нам сказали те саме, що в OHIP відмовлено , бо вона виїжджала з Онтаріо більше ніж на 6 місяців. Те що вона отримала новий WP і що прибула по програмі CUAET ще в 2022 році і в новому перміті є ця позначка нічого не означає. Сказали що ви покидали Онтаріо більше ніж на 6 місяців, тому OHIP не положен. Все.
-
Як правило, Оттава відповідає на емайл досить швидко. Якщо не відмовили, то можливо ваш лист потрапив у спам, або серед великої кількості листів пропустили ваш. Напишіть ще раз на consul_ca... Бо саме ця, я так розумію, для звернень в консульський відділ посольства, а ота друга - для всього посольства і вони з неї пересилають всеодно в консульський відділ.
-
Якщо він зміг зловити слот, то в резерві повинно все буде добре
-
На её имя скорее всего.
-
Підкажіть, будь-ласка, при заповненні аплікації на візітор рекорд для дитини, треба надати докази про фінансову підтримку за останні декілька місяців, як варіант, банк стейтмент. Якщо працює тільки чоловік і по його виписках є надходження, я не працюю. Чи достатньо надати підтвердження фін.підтримки тільки одного з батьків?
-
Доброго дня. Підкажіть як самостійно подати аплікацію на гуманітарну програму, консультант повідомив нас що треба звертатись коли закінчаться wp діючий.