PR CUAET
-
Добрый день. После продления ворк пермита подался на продление визы. В прошлой визе было написано worker, подавался на визу worker, но новую визу вклеили visitor. это значит что я теперь не могу находиться в Канаде больше 6 мес даже с ворк пермитом?
-
Ви подавали на паспорт в Польщі? Тобто літали туди на подачу? А як з одбиранням паспорта особисто зʼявлялися чи вони переслали почтою до Канади?
-
Благодарю) успокоили )
-
Можете
-
Доброго дня. Буду вдячна за пораду. 1 рік досвіду NOC 73200 siding/exterior installer Яка ймовірність отримання від провінції Альберта notice of interest і +600? На калькуляторі на даний момент підраховує 370 балів. Що краще обрати EE CEC чи Alberta opportunity stream? Бо наскільки розумію то одночасно два профілі мати не можна
-
Доброго дня. Буду вдячна за пораду. Подача по CEC EE 1 рік досвіду NOC 73200 siding/exterior installer Яка ймовірність отримання від провінції Альберта notice of interest і +600? На калькуляторі на даний момент підраховує 370 балів. Чи краще подаватися по Alberta opportunity stream?