PR CUAET
-
Благодарю) успокоили )
-
Можете
-
Доброго дня. Буду вдячна за пораду. 1 рік досвіду NOC 73200 siding/exterior installer Яка ймовірність отримання від провінції Альберта notice of interest і +600? На калькуляторі на даний момент підраховує 370 балів. Що краще обрати EE CEC чи Alberta opportunity stream? Бо наскільки розумію то одночасно два профілі мати не можна
-
Доброго дня. Буду вдячна за пораду. Подача по CEC EE 1 рік досвіду NOC 73200 siding/exterior installer Яка ймовірність отримання від провінції Альберта notice of interest і +600? На калькуляторі на даний момент підраховує 370 балів. Чи краще подаватися по Alberta opportunity stream?
-
@hannazimmerman [443201486] був 🔇 обеззвучений. Причина: реклама
-
/mute реклама
-
Вітаю. Батькам прийшов AOR, але нема запиту на біометрію. Біометрію оплачували зразу. Спробувала додати аплікацію до IRCC account, але не вдається. Пише неправильний AOR або неправильна програма, я вибирала Family(other). Підкажіть, будь ласка, що робити в даному випадку? Дякую!
-
Не знаю, на сайте когда то считала балы, там где опыт работы была формула как считать. Смотрела один вебинар с консультантом, она тоже формулу давала. А вот Наталя Джеря на последнем веб. сказала о 30…
-
Неправильно вибрали програму В закріплених є інструкція
-
Здравствуйте всем. Может кто то подскажет/поможет На днях мужу пришло письмо о том что последнюю выплату по EI (еще прошлой весной) он получил одновременно с первой зарплатой на работе . Нам нужно или согласиться или опровергнуть эту информацию . Вопрос - как можно и где взять информацию о последней выплате по EI ? На страницу EI уже не заходит так как давно уже не на EI