PR CUAET
-
Згодом прийде, не хвилюйтесь
-
Моя думка : Краще не тримати всі яйця в одному кошику - в вашому випадку лише в ЕЕ З практики те що я бачу - Альберта ЕЕ це єдиноріг, якого важко спіймати. Ніби там є вимоги точні, але обрання кандидатів на номінацію відбувається пальцем в небо і під час сонячного затемнення Тримайте НЕ одну опцію відкриту: робіть аккаунт ЕЕ обовʼязково, але також розглядайте провінційну програму - АОС
-
Доброго вечора! Вибачте, я тільки почала ловити слоти. У мене не показує Тиждень, День,... Так і має бути або я щось не так роблю?
-
Так, ви можете одночасно мати профіль у Express Entry та подаватися до пулу провінційної (base) програми. Одна не має протиріч відносно участі у іншій. Єдиний момент, коли йде стик інтересів - це коли вас запрошено на подачу на ПР - ви отримали ІтА. Там вже доведеться обирати 1 з двох. На моєму власному прикладі - я у свій час подавалась на декілька одночасно і в кінцевому варіанті обрала ЕЕ general (CEC) ItA, і відмовилась від OINP FWS (base) ItA.
-
Ми посто цікавимось
-
NOC 12102
-
Це обовʼязкова умова В вас гарний ЕЕ бал, можете ще трохи підтягнути і буде шанс на пряму СЕС ймовірно Який в вас НОК?
-
Доброго вечора, я робила десь рік назад. В них на сайті прописано як взяти і куди сплатити. Це треба на імейл їм написати запит та прикласти заповнену форму з сайту, фото паспорту та копію оплати за довідку. За три тижні вони вам звичайною поштою вишлють довідку.
-
Зрозуміло, дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, коли ми заповнюємо my application edit credential у Wes потрібно вказувати дівоче прізвище на яке було видано диплом або вже нинішнє прізвище? Дякую