PR CUAET
-
NOC 12102
-
Це обовʼязкова умова В вас гарний ЕЕ бал, можете ще трохи підтягнути і буде шанс на пряму СЕС ймовірно Який в вас НОК?
-
Доброго вечора, я робила десь рік назад. В них на сайті прописано як взяти і куди сплатити. Це треба на імейл їм написати запит та прикласти заповнену форму з сайту, фото паспорту та копію оплати за довідку. За три тижні вони вам звичайною поштою вишлють довідку.
-
Зрозуміло, дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, коли ми заповнюємо my application edit credential у Wes потрібно вказувати дівоче прізвище на яке було видано диплом або вже нинішнє прізвище? Дякую
-
На найвищий бал тому то не варіант
-
Ви дуже багато пропустили))). Зараз ніхто не може просто стврити аплікацію ( податись ) Все що ви можете, це зареєструватись в пул робітників EOI і чекати , коли вас звідти оберуть. Таких, приблизно чекає зараз 40000+ осіб
-
Є шанс що бал паде, якщо категоріальні будуть великі і з СЕС пулу
-
Англ?
-
Та вже ніби все і так максимально зробила, крім французької мови. Я не знаю як ще підтягнути
-
Ост вибірка була 521
-
-
На жаль вас немає в category based, але всерівно з 514 шанс є. Дотягніть до 520-30 якщо реально
-
Просто в мене немає французької і я подаюсь сама то мені здається я і так всі бали майже отримала крім LMIA Буду пробувати, іншого варіанту немає Дякую вам за відгук)
-
Нічого, отримаєте. Я в свій час так боролась з 530, коли вибірка СЕС була 560 Чекала СТЕМ, а її не було. Потім отримала ІтА по ОІНП і через тиждень ІтА по СЕС general, обрала 2. Через два тижні після моєї подачі на ПР була вибірка СТЕМ 🤣 Тому, не опускайте руки і пробуйте тягти бал - отримаєте ваш ПР