PR CUAET
-
Ост вибірка була 521
-
-
На жаль вас немає в category based, але всерівно з 514 шанс є. Дотягніть до 520-30 якщо реально
-
Просто в мене немає французької і я подаюсь сама то мені здається я і так всі бали майже отримала крім LMIA Буду пробувати, іншого варіанту немає Дякую вам за відгук)
-
Нічого, отримаєте. Я в свій час так боролась з 530, коли вибірка СЕС була 560 Чекала СТЕМ, а її не було. Потім отримала ІтА по ОІНП і через тиждень ІтА по СЕС general, обрала 2. Через два тижні після моєї подачі на ПР була вибірка СТЕМ 🤣 Тому, не опускайте руки і пробуйте тягти бал - отримаєте ваш ПР
-
Підкажіть, будь ласка, чи літав хтось в Украіну з продовженим паспортом? Чи пропускають в єс? Якщо не пропускають, поділіться якщо хтось знає як можна туди добратись? Теж питання щодо паспорту який закінчується чкрез 1,5 міс. Дякую за будь яку допомогу!
-
Я б залюбки але не варіант на жаль Є як варіант змінити нок на простіше але не знаю чи вийде
-
Я на це і сподіваюсь. Бо по OINP в мене трохи не дотягує зп
-
В Cervice Canada в Лонгеї? Мені система не видає цю адресу, щоб взяти рандеву. Вам без запису зробили?
-
t.me/prcuaet/1783/188348 Ось, в прикріплених повідомленнях
-
кожен навик окремо. Кожна програма має свій мінімум для реєстрації
-
Так, є. Тепер у Вас є шанс з меншими балами ніж в загальних відборах. Але покращуйте мову хоча б до 7.
-
Саме так. Ви даєте згоду уряду Онтаріо на доступ у профіль коли його створюєте
-
Коли почали разом жити