PR CUAET
-
В Cervice Canada в Лонгеї? Мені система не видає цю адресу, щоб взяти рандеву. Вам без запису зробили?
-
t.me/prcuaet/1783/188348 Ось, в прикріплених повідомленнях
-
кожен навик окремо. Кожна програма має свій мінімум для реєстрації
-
Так, є. Тепер у Вас є шанс з меншими балами ніж в загальних відборах. Але покращуйте мову хоча б до 7.
-
Саме так. Ви даєте згоду уряду Онтаріо на доступ у профіль коли його створюєте
-
Коли почали разом жити
-
А нащо Вам той OINP foreign worker stream? З 514 просто дочекайтесь зниження балів і все буде ок)
-
По моєму ще нікого не питали на якій підставі, коли і як виїхали. Навіщо ускладнювати собі життя? Є питання про проходження військової служби і на це потрібно відповісти, де служив, скільки і т.д. по списку
-
Зрозуміло, дуже дякую за відповідь. Нехай нам всім пощастить зловити! 🙂
-
Так в мене так само і у всіх так, немає місць взагалі , хто каже на пів року нема вже , це що я вислала це доступність не в Канаді а в Африці , я просто дивилася чи це так всюди такий дур дом , виявляється тільки тут в Канаді така черга
-
Це на 2025 рік тільки?
-
Саме так Проте завжди порада : тягти мови якомога вище. СЛБ 5/5/5/5 як і 7/7/7/7 дають мізерні шанси для ІтА, принаймні для General CEC
-
Від того, чи він скачає його чи ні , взагалі нічого не зміниться . Повістка якщо в Україні приходила - то вона і так автоматично вручена. Далі штраф ,потім другий ,далі виконавча служба.( Мін.блокує українську картку) Це не вигадки ,тут вже ділилися досвідом .