PR CUAET
-
По моєму ще нікого не питали на якій підставі, коли і як виїхали. Навіщо ускладнювати собі життя? Є питання про проходження військової служби і на це потрібно відповісти, де служив, скільки і т.д. по списку
-
Зрозуміло, дуже дякую за відповідь. Нехай нам всім пощастить зловити! 🙂
-
Так в мене так само і у всіх так, немає місць взагалі , хто каже на пів року нема вже , це що я вислала це доступність не в Канаді а в Африці , я просто дивилася чи це так всюди такий дур дом , виявляється тільки тут в Канаді така черга
-
Це на 2025 рік тільки?
-
Саме так Проте завжди порада : тягти мови якомога вище. СЛБ 5/5/5/5 як і 7/7/7/7 дають мізерні шанси для ІтА, принаймні для General CEC
-
Від того, чи він скачає його чи ні , взагалі нічого не зміниться . Повістка якщо в Україні приходила - то вона і так автоматично вручена. Далі штраф ,потім другий ,далі виконавча служба.( Мін.блокує українську картку) Це не вигадки ,тут вже ділилися досвідом .
-
Перечитайте уважніше на сайті Canada.ca. Якщо у вас англійська clb 5 і є зданий celpip ви вже можете створити аккаунт в express entry. Clb 7 потрібен для teer 0,1,2 , якщо нічого не змінилося. Для інших достатньо clb5. Тому якщо впевнені, що здасте Celpip на 5 по всіх напрямках, не гайте часу
-
Все залежить від звітності провінцій & реального положення справ на ринку праці (що & хто провінціям Канади потрібні). Важко сказати на який термін
-
Будемо чекати! Дякую!!!
-
До наступний змін в category-based. Перший раз зміни були в травні-червні 2024. Це, рахуйте, другий раз.
-
Вітаю, підкажіть чи треба в податковій декларації вказувати TFSA і контрибуцію на цей аккаунт, якщо я відкрив його вперше в 2024? Чи є дедакшн по TFSA по аналогії з FHSA?
-
Доброго вечора Допоможіть, будь ласка, як краще зробити в ситуації: маю маму в якої закінчуюється віза і ворк перміт в травні цього року. В серпні я буду мати весілля і хочу щоб вона приїхала. Чи має сенс ризикнути і подати її з України на просту візітор візу ( бачила що зараз пише очікування 400 днів, не знаю наскільки це правда), чи все ж таки вмовити її приїхати до травня в Канаду і тут вже поновити всі документи. Розумію, що в Канаді все набагато швидше і легше зробити ніж чекати на візітор візу, але і маму не хочеться ганяти по 2 рази, перельот дуже довгий, їй тяжко все ж таки. Порадьте як ліпше зробити. Заздалегідь всім дякую за відповіді ❤️
-
Як мені сказали, якщо виїжджати з країни, то після закінчення вашого старого ворк перміта у вас не буде права працювати (якщо новий ще не прийде), але це не вплине на розгляд вашої заявки. Я подалася 11 лютого, після того 2 рази виїжджала в Америку і вчора отримала новий ворк перміт
-
консульство Едмонтон - 2 місяці зі святами
-
Напишите мне в личку