PR CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чому в дії немає послуги військово- обліковий документ?
-
Доброго вечора , скажіть будь ласка , чи не буде проблемою якщо жінка зламала слоти для себе і чоловіка ( як для підопічного)?
-
А чому два рази, а не один і трохи тут побути з вами? Але розумію, що можуть бути на те причини Але ж ви повинні мати на увазі, що їй можуть і відмовити у візі. Якщо ж є діючий ворк перміт - то видадуть до кінця терміну його дії. Як нема - можуть відмовити. 50/50
-
Так, я розумію. Але цифра 40 днів не так страшить як 379
-
Це був би найліпший варіант, але їй буде тяжко їхати наприклад в Квітні і потім ще й в серпні. Да і білети до Канади нажаль не дешеві їздити(
-
А якщо наприклад в Іспанії пише 40 днів, то виходить в Іспанії за 40 днів можно получити візу?
-
Увага‼️‼️Важлива інформація для людей, особливо, які не можуть знайти роботу для подачі на ПР. Учора відбулися зміни в Express Entry. Це стосується людей, в яких досить висока англійська( від В2). Внесли у список професію страхового агента, навіть, якщо він self employed. Мій чоловік працює саме таким страховим агентом. Треба пройти навчання і отримати державну ліцензію. За кілька місяців можна подаватись на PR. Це прекрасна можливість, якої ще не було! Особливо для тих, кому це цікаво. Хочете дізнатись, як дану ліцензію отримати і які ще перспективи вона дає, зателефонуйте чи напишіть моєму чоловікові: Кічмаренко Володимир +1 (431) 334-2955
-
За сімейних обставин не може нажаль аж 5 міс в мене бути. Ворк перміт теж до травня на жаль. Але чому мають бути причини відмови? Вона вже тут була 1 раз, коли війна тільки почалась. Законів не порушувала, в мене є запрошення на весілля. Просто що час, нічого не можемо з цим зробити(
-
Злапала
-
Я через них робила, доступні ціни і через 2-3 дні готовий переклад www.tamanitoba.ca/
-
В тимчасовому статусі 2 роки за рік. З PR 1=1. Тобто якщо були два роки на ВП то це 1 рік стажу+ 2 роки на PR- дні поїздок за межі Канади
-
Дякую за інформацію. Буду мати це на увазі.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html#eligible