PR CUAET
-
Заповнюю заявку на апгрейд евалюації до course by course, вже дійшов до оплати, але не бачу, як завантажити копії дипломів. Не бачу ніякої кнопки ні в самій заявці, ні в кабінеті. Підкажіть, будь ласка, хто знає.
-
Так був OWP, та вже є статус PR
-
Злапала
-
Я через них робила, доступні ціни і через 2-3 дні готовий переклад www.tamanitoba.ca/
-
В тимчасовому статусі 2 роки за рік. З PR 1=1. Тобто якщо були два роки на ВП то це 1 рік стажу+ 2 роки на PR- дні поїздок за межі Канади
-
Знаю, що робили переклад лише витягу з ,,Резерв+". Переклад завіряв перекладач та ставив печатку бюро перекладів.
-
Дякую за інформацію. Буду мати це на увазі.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/rounds-invitations/category-based-selection.html#eligible
-
Але усі дні то що, є до отримання PR, вони рахуються як 0,5, чи дійсно це так?
-
Бо, на жаль, відмови українцям у візі після закінчення КУАЕТ трапляються. І в цій групі декілька разів про них писали. Причиною часто вказують: "Я (офіцер) не впевнений, що плануєте повернення назад, а тому відмовляю вам у візі". Та інші причини теж
-
Ось силка на сайт :
-
Так все вірно 0,5, але максимум 1 рік ви можете зарахувати як temporary resident і мінімум 2 роки має бути як permanent resident
-
Дякую, вже зрозуміли, але при заповненні даних просить вказати телефон лише України, що робити?
-
Что это за ресурс є-черга?
-
mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Я цього не знаю. Я в усіх цих штуках взагалі не експерт. Просто поділився своїм досвідом.
-
Пара шукає апартаменти в районі Vaughan / North York ( бюджет до 1600) 🥹 Якщо знаєте когось хто здає - напишіть, будь ласка. Дякую.
-
Вибачте, але я не зрозумів, бо цей апдейт говорить що видалили 4 noc, і 73200 у тому списку, але таргет вибірка все одно буде його мати? Ще раз сорі якщо щось наплутав)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, виїзд через Крим навіть якщо є штампи всеодно вважається нелегальним я так розумію, виїхав під час окупації Херсону, 22 роки зараз, Резерв+ оновив, пише на Обліку, типу все добре, яким чином це може вплинути на отримання закордонного паспорту? Дякую 🙏🥲
-
ну и дальше идем на id.e-consul.gov.ua/
12 Jan 2024, 17:45
445454/474652
18 days ago