PR CUAET
-
-
Ось силка на сайт :
-
Так все вірно 0,5, але максимум 1 рік ви можете зарахувати як temporary resident і мінімум 2 роки має бути як permanent resident
-
Дякую, вже зрозуміли, але при заповненні даних просить вказати телефон лише України, що робити?
-
mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Я цього не знаю. Я в усіх цих штуках взагалі не експерт. Просто поділився своїм досвідом.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, виїзд через Крим навіть якщо є штампи всеодно вважається нелегальним я так розумію, виїхав під час окупації Херсону, 22 роки зараз, Резерв+ оновив, пише на Обліку, типу все добре, яким чином це може вплинути на отримання закордонного паспорту? Дякую 🙏🥲
-
А куда теперь податься простым программистам? Идти кофе варить или гайки крутить?
-
Ні, Ви змішуєте таргетовані вибірки по трейдз від ЕЕ, та програму Skilled Trades stream Онтаріо. де всі НОКи на 72, 73, 82, 83, 92, 6320
-
по обычной Canadian Experience Class со всеми другими кандидатами
-
??? Интересный совет
-
Підкажіть, будь-ласка, чи хтось подавався на новий Study Permit, якщо дитина вже 2 роки навчається в Університеті? Чи просто ворк перміт продовжили?
-
Хто продовжував дитині саме стаді перміт? Кажуть що з visitor record потім як виїжджати з Канади в вʼїжджати назад можуть бути проблеми. В кого є відео інструкція для стаді перміту для дитини? Чи потрібний atteststion letter?
-
ais.usvisa-info.com/ Регистрироваться нужно тут