PR CUAET
-
В Канаді іспит на водіння по теорії складають в різних провінціях і територіях, і процедура може дещо відрізнятися в залежності від місця проживання. Однак загальні правила для теоретичного іспиту виглядають приблизно так: 1. Перший етап – іспит з теорії, або тест на знання правил дорожнього руху, зазвичай складають при отриманні G1 (в Онтаріо) або аналогічного початкового рівня водійського посвідчення в інших провінціях. 2. Місце здачі – теоретичний іспит здають в місцевих відділеннях сервісних центрів, таких як DriveTest в Онтаріо або ICBC в Британській Колумбії. 3. Попередній запис – запис на іспит можна здійснити онлайн через сайти провінційних відомств (наприклад, DriveTest в Онтаріо) або безпосередньо в офісах. Іспити доступні протягом усього тижня, залежно від графіку роботи центрів. 4. Вік і вимоги – для складання теоретичного іспиту необхідно досягти мінімального віку (зазвичай 16 років) і надати документи, що підтверджують особу. 5. Перескладання – якщо іспит не складено, можна перескласти через певний час. Наприклад, в Онтаріо можна спробувати знову після 10 днів. Для отримання точної інформації щодо вимог у вашій провінції чи території, потрібно звернутися до місцевих органів, що видають водійські посвідчення, таких як ServiceOntario, SAAQ в Квебеку або ICBC в Британській Колумбії.
-
Laiba [7788475313] заблоковано. Причина: торгівля сортами
-
/ban торгівля сортами
-
@Nina_Millier [1134534636] заблоковано.
-
/ban@prcuaet_bot
-
-
В том то и дело, что отправляет и просить подтверждение кода который придет в смс
-
Дуже дякую за допомогу вже знайшла
-
Ще раз усім привіт! Пишу продовження ситуації по відмові! Прийшла ще одна відповідь від служби підтримки!! Запросили надати підтвердження будь-якого документа який підтверджує мій мілітарі статус! Я переклав в бюро перекладів у професіоналів, завірив у міграційному центрі ,і надав їм усю інформацію! Через три дні відповіли!! Повідомили що вони отримали всі документи ! Направили на повторний перегляд мого статусу!!! Сьогодні отримав відмову від офіцера ЗНОВУ!!! Нагадаю що я не служив і маю документи що не придатний!! Чесно вже не смішно!! Не розумію в чому проблема…. В службі підтримки запевнили що дійсно маю право подати на перагляд тої заявки так як дійсно не отримував повідомлення на почту про оновлення статусу!! Але вони не впливають на рішення офіцера!!!
-
Добрый вечер, студия. Можно и мне задать скучный вопрос, пожалуйста? Я работаю год воспитателем в садике с левелом 1. Английский на хорошем уровне, по подсчетам по EE насобираю около 430 баллов, чего может быть достаточно для приглашения ItA. А как на счет Альберта стрим? Там тоже можно с левелом 1 подавать заявку или по прежнему только левел 2? Хочу увеличить шансы и думаю, может нужно сразу в двух пулах зарегистрироваться. Заранее благодарю за Ваше потраченное на меня время. Хорошего вечера и хороших новостей нам всем!
-
Не потрібен стаді
-
@OstapBosak @MLISedmonton @goodkovsky
-
В коледжі