PR CUAET
-
В том то и дело, что отправляет и просить подтверждение кода который придет в смс
-
Дуже дякую за допомогу вже знайшла
-
Ще раз усім привіт! Пишу продовження ситуації по відмові! Прийшла ще одна відповідь від служби підтримки!! Запросили надати підтвердження будь-якого документа який підтверджує мій мілітарі статус! Я переклав в бюро перекладів у професіоналів, завірив у міграційному центрі ,і надав їм усю інформацію! Через три дні відповіли!! Повідомили що вони отримали всі документи ! Направили на повторний перегляд мого статусу!!! Сьогодні отримав відмову від офіцера ЗНОВУ!!! Нагадаю що я не служив і маю документи що не придатний!! Чесно вже не смішно!! Не розумію в чому проблема…. В службі підтримки запевнили що дійсно маю право подати на перагляд тої заявки так як дійсно не отримував повідомлення на почту про оновлення статусу!! Але вони не впливають на рішення офіцера!!!
-
Добрый вечер, студия. Можно и мне задать скучный вопрос, пожалуйста? Я работаю год воспитателем в садике с левелом 1. Английский на хорошем уровне, по подсчетам по EE насобираю около 430 баллов, чего может быть достаточно для приглашения ItA. А как на счет Альберта стрим? Там тоже можно с левелом 1 подавать заявку или по прежнему только левел 2? Хочу увеличить шансы и думаю, может нужно сразу в двух пулах зарегистрироваться. Заранее благодарю за Ваше потраченное на меня время. Хорошего вечера и хороших новостей нам всем!
-
Не потрібен стаді
-
@OstapBosak @MLISedmonton @goodkovsky
-
В коледжі
-
Здавайте на левел 2 , з ним точно можна.
-
Дайте скрін
-
Коротко послав!!!
-
Що не бачить причини поміняти рішення!!! Якось так!!
-
Можна. Той ворк перміт, що був раніше, ще діє, і СІН та Хелс картка, видані на його основі - теж. Можете податися на нову Хелс картку та СІН незадовго до закінчення старого перміту. Вони зараз (принаймні, в Едмонтоні) ці нові Хелс картки швидко надсилають. Моя донька отримала за 3 робочі дні після звернення в реджістрі
-
Подскажите, пожалуйста, через сколько времени после подачи заявки в EE, CEC (без провинциальной программы) и получения AOR можно зарегистрироваться в трекере? Прошло уже несколько дней и говорит что заявка «не найдена». Пытаюсь зарегистрироваться как Primary Applicant. ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/
-
Приходило на имейл, что мне что жене. На телефон ничего, хм