PR CUAET
-
Доброго дня, в мене питання хочу спіймати слот для подачі на закордонний паспорт собі і сину якому 16 років, чи для нього повинен бути окремий слот?
-
Весь зміст правильної професії, що це дає нижчий прохідний бал. Відповідно будучи бетонщиком вже не потрібно мати французьку. Тому якщо чоловік в цілому набирає хоча б 450 балів то звісно податися варто і дивитись чи прийде запрошення. Все решта правильно
-
1. Дивлячись які і за що.Медицину так, можливо. 2. Ні 3. Не буде мати сенсу тільки цей чек за дентал, якщо не маєте інших витрат на медичні послуги або вагомої суми в бокс 85 4. Ні. Якщо обід був діловий і вам потрібно було то по роботі і не компенсували, то можливо. Але загалом ні.
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, тобто якщо я маю досвід в садочку як помічник але на даний момент працюю як няня приватна, це може пройти ? Та англійська - не французька Чи тільки французька потрібна? Дякую за розгляд та відповідь
-
Зрозуміла…
-
32 номер добавьте - 27.02.25 АОР+ Биометрия
-
Якщо ви проходите в категорію Освіти - мати високу Франц не обовʼязково, сильної англ достатньо
-
Дочекайтесь відповіді Остапа, ліпше. Я не дуже знаюсь в сфері освітніх ліцензій, і рівні їх регуляції в Канаді і Онтаріо зокрема, to be frank.
-
Дякую за відповідь, я як приватна няня, для українських сімей. Звісно я буду з дітьми займатись наближенням до садків Монтессорі чи академій , але не впевнена про категорію Освіти