PR CUAET
-
Доброго дня, шановні! Я розумію що питання надавалося неодноразово але все одно запитаю? Багато бачу інфи якбито для імміграційних послуг в Канаді достатньо завірений та переведений витяг (той що з дії). Питання, чи є з вас хто реально подавав довідку в такому вигляді (не через консульство) та прошу якщо є поділитися чи вийшло, де переводили, завіряли? Альберта. Едмонтон. Дякую!
-
Маріанна, дякую вам дуже за відповідь ☺️
-
Мені дуже сподобався цей канал на Ютуб: www.youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 Він підійде, якщо є вже хороша англійська, підтягнутися на вищий бал (9+), дуже класно пояснює логіку тесту, дає поради з його специфіки, що є дуже важливо, на мій погляд, окрім просто знання мови. Я також купувала його курс за 50 дол hzadeducation.com/product/classes-celpip/ Теж класний, як за таку ціну то взагалі. Дкже структуровано, на відміну від перегляду безкоштовного контенту на Ютубі.
-
Ви не можете податися на новий візитор рекорд, якщо паспорт закінчується. Бо візитор рекорд не може бути дійсним довше, ніж дія паспорта. Вірніше, ви податися можете, маєте право. Але візітор рекорд не дають на довше, ніж діє ваш паспорт Тож або новий паспорт і подача на новий візітор рекорд, або ж подовження паспорта спочатку. Закінчення візи - не проблема. Вам вона була потрібна лише для в'їзду.
-
Дякую
-
Дякую за відповідь
-
До так вам не треба зв’язуватися з вашим универом щоб вони переслали доки в Канаду до той організації що оцінює. Я на жаль на початку не в WES подала и це була проблема.
-
Дякую вам за відповідь ☺️