PR CUAET
-
8 грудня - портал 1 19 січня - портал 2
-
Кризова форма є
-
Я теж так розумію
-
Дякую
-
Трудова книжка зайва будь-де у Канаді, нею неможливо навіть стаж підтвердити, вони не знають що це
-
Ні, вони взагалі їх не розуміють
-
Доброго дня, підкажіть якщо хтось знає, сину 14 років має visitor record, хоче підробляти на канікулах, чи можливо з visitor record змінити на work permit або study permit? Дякую.
-
Доброго дня!Напишіть ,будь ласка ,хто подавав переклад документів з України і вже получив піар контакти перекладачів в Україні?
-
І ще, мені рік тому, цей контакт дав імміграційний консультант, який встиг попрацювати офіцером в провінційному рівні
-
Добре,дякую
-
Спробуйте написати ваше питання в хронологію або в лендинг, бо тут у гілці будуть ті, хто тільки готує документи. Ті, хто отримав, сюди не заходять
-
Добрий день шановні! Підкажіть будь ласка якщо новий паспорт готовий і вже в Едмонтоні, і оплачений за доставку, мені треба відправити старий (він ще дійсний)і тоді вони відправлять новий? Хто мав таку ж операцію? Дякую за вашу відповідь і час💙💛
-
Кожен намагається заробити, як вміє)) Тож паралігал теж пропонує додаткові послуги, які не вимагаються для PR))
-
Пане Олександре, а завірення військових документів ви робили канадським нотаріусом чи звертались до українського?
-
Ми теж вже сумніваємося в ньому
-
Вітаю
-
Доброго дня!Напишіть ,будь ласка ,хто подавав переклад документів з України і вже получив піар )контакти перекладачів в Україні напишіть будь ласка
-
Вопрос по доходам относительно BC PNP. Есть официальный оффер с указание зарплаты, но также еще есть After hours, которые начисляются официально, и в пейстабах доход выше, чем в оффере. Можно ли использовать эти самые пейстабы для того, чтоб получить чуть больше баллов за зарплату? И если да, то за сколько месяцев их нужно предоставить?
-
Ми теж сьогодні отримали eCoPR Portal 1 27 листопада Portal 2 16 січня eCoPR 19 січня
-
Хто з Манітоби недавно подавався на виготовлення нового закордонного паспорта в Едмонтоні? Бо читав інформацію що Едмонтон відправляє українців з Манітоби до Торонто подаватись.
12 Jan 2024, 17:45
44588/429963
6 minutes ago