PR CUAET
-
Добре,дякую
-
Спробуйте написати ваше питання в хронологію або в лендинг, бо тут у гілці будуть ті, хто тільки готує документи. Ті, хто отримав, сюди не заходять
-
Добрий день шановні! Підкажіть будь ласка якщо новий паспорт готовий і вже в Едмонтоні, і оплачений за доставку, мені треба відправити старий (він ще дійсний)і тоді вони відправлять новий? Хто мав таку ж операцію? Дякую за вашу відповідь і час💙💛
-
Кожен намагається заробити, як вміє)) Тож паралігал теж пропонує додаткові послуги, які не вимагаються для PR))
-
Пане Олександре, а завірення військових документів ви робили канадським нотаріусом чи звертались до українського?
-
Ми теж вже сумніваємося в ньому
-
Вітаю
-
Доброго дня!Напишіть ,будь ласка ,хто подавав переклад документів з України і вже получив піар )контакти перекладачів в Україні напишіть будь ласка
-
Вопрос по доходам относительно BC PNP. Есть официальный оффер с указание зарплаты, но также еще есть After hours, которые начисляются официально, и в пейстабах доход выше, чем в оффере. Можно ли использовать эти самые пейстабы для того, чтоб получить чуть больше баллов за зарплату? И если да, то за сколько месяцев их нужно предоставить?
-
Ми теж сьогодні отримали eCoPR Portal 1 27 листопада Portal 2 16 січня eCoPR 19 січня
-
Хто з Манітоби недавно подавався на виготовлення нового закордонного паспорта в Едмонтоні? Бо читав інформацію що Едмонтон відправляє українців з Манітоби до Торонто подаватись.
-
Дякую ,я вже написала їм
-
Вони не замовляють нічого від вашого імені. Консульство сповіщають МЗС, щоб ті передали ваш паспорт на відправку через DHL.
-
Ніхто нікого нікуди не відправляє. Якщо записалися - то вас не можуть кудись відправити, ви приходите по зробленому запису.
-
Так. Але там все одно у файлі форми про доставку DHL написано щось про посольство у Едмонтоні
-
На сайті Едмонтона - інформація про Едмонтон, на сайті Торонто - інформацію про Торонто. Ви на сайт Торонто заходили?
-
Можете скинути посилання? Може не туди дивлюсь але знайти не можу
-
А в Консульство Торонто така доставка можлива? На сайті тільки про Едмонтон інформація
-
З України в Консульство
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
12 Jan 2024, 17:45
44597/429485
5 minutes ago