PR CUAET
-
Пол года сами себе добавили.Биометрия копейки стоит,почему не платить сразу?
-
Для того щоб подати заявку, ви можете зробити це в кілька способів: 1. Створити ее аккаунт і зазначити ви зацікавлені в Альберті і чекати, поки провінція вас «вибере» з пулу і надішле NoI 2. Йти шляхом Expression of Interest: 2.1 Створити профіль в EE та отримати підтвердження того, що ви відповідаєте вимогам програм ЕЕ. 2.2. Подати заявку на Expression of Interest (EOI) в рамках Alberta Express Entry Stream, якщо ваш профіль відповідає вимогам програми. 2.3 Якщо ви сподобались провінції отримати запрошення на подачу заявки (ITA) для номінації від провінції, якщо ваш профіль відповідає вимогам Альберти. 2.4 Отримати номінацію (якщо успішно подали заявку та вона була затверджена) для подальшої подачі на постійну резиденцію через ЕЕ. Вам після отримання номінації автоматично додадуть 600 до ЕЕ аккаунт і це майже 💯 гарантує ІтА в наступній PNP draw
-
34 номер АОР+біо 27.02.25
-
☺️👍🏻
-
Мені також дуже треба
-
Можете створити під одним обліковим записом дві декларації, пов'язані.
-
Ну тоді зрозуміло що за шлюб
-
Добрий вечір всім. Можливо десь було вже таке запитання, скеруйте мені будь-ласка. Чи можу я додати до декларації чеки про оплату плавального клубу та відвідування іншої платної школи для дітей? А також чеки про оплату ортодонта, та форму Т4Е з страхової?
-
аналогичный отказ может получить гражданин украины, который 15 лет в браке, у которого жена с wp с детьми поехала в канаду, а он все таки решил податься на визу. фиктивный или нефиктивный брак роли не играет. не это причина отказа, а то, что офицер не верит, что характер поездки будет временный и муж вернется в украину, что ему есть куда возвращаться. вы упустили главное - суть отказа в письме отказа.
-
1.так, якщо це Саскачеван 100%, в інших провінціях потрібно перевіряти. 2. Якщо просто приватна платна школа, то це не вираховується з витрат по догляду за дитиною. 3. Так 4. Обов'язково
-
Як записатися, щоб на літо до вас потрапити? З червня по серпень, коли у мене будуть канікули
-
А кто знає, з якого місяця вже скасовуються бали за LMIA? Усі пишуть що весною, але не можу знайти це офіційно, з якого місяця? Чи ще не було офіційної дати? Бо ми навпаки, дуже цього чекаємо, може бали впадуть, бо вже два роки в пулі і теж, все пролітаємо.