PR CUAET
-
Можете створити під одним обліковим записом дві декларації, пов'язані.
-
Ну тоді зрозуміло що за шлюб
-
Добрий вечір всім. Можливо десь було вже таке запитання, скеруйте мені будь-ласка. Чи можу я додати до декларації чеки про оплату плавального клубу та відвідування іншої платної школи для дітей? А також чеки про оплату ортодонта, та форму Т4Е з страхової?
-
аналогичный отказ может получить гражданин украины, который 15 лет в браке, у которого жена с wp с детьми поехала в канаду, а он все таки решил податься на визу. фиктивный или нефиктивный брак роли не играет. не это причина отказа, а то, что офицер не верит, что характер поездки будет временный и муж вернется в украину, что ему есть куда возвращаться. вы упустили главное - суть отказа в письме отказа.
-
1.так, якщо це Саскачеван 100%, в інших провінціях потрібно перевіряти. 2. Якщо просто приватна платна школа, то це не вираховується з витрат по догляду за дитиною. 3. Так 4. Обов'язково
-
Як записатися, щоб на літо до вас потрапити? З червня по серпень, коли у мене будуть канікули
-
А кто знає, з якого місяця вже скасовуються бали за LMIA? Усі пишуть що весною, але не можу знайти це офіційно, з якого місяця? Чи ще не було офіційної дати? Бо ми навпаки, дуже цього чекаємо, може бали впадуть, бо вже два роки в пулі і теж, все пролітаємо.
-
Yes, they can vary depending on the lender and the options for buying down the rate.
-
Розкажіть будь ласка лайфаки які знадобляться на тесті ? Можливо є щось на що потрібно звернути увагу? Я готувалась до тесту з вчителем але хвилююсь капець🫣
-
Наразі немає місяця і дня. Була інформація лише про весну 2025
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ ЗАПИС вебінару: Готуємось правильно подати податкову декларацію від 23 лютого, 2025 року. 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation 🔍 Кому це буде цікаво переглянути: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговорили: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості youtu.be/U342U8fnwCk?si=vUmd02sTIGXyYnQy