PR CUAET
-
Я забронювала. Але ви передивляйтеся частіше. Багато хто не підтверджує і зʼявляються віконця.
-
Якщо в Торонто тоді в UPS Store 1750 The Queensway, Etobicoke. Кажете, що вам фото на український паспорт 10×15 см.
-
Доброго дня! Може у когось була ситуація схожа. У дитини закінчився паспорт і відповідно всі документи. Паспорт зробили новий, подалися на новий Візітор рекорд, отримали. Минулого тижня подавались на нову візу (вклейка у паспорт), заповнили форму 5257, надіслали. Вчора отримали відмову, пояснення, що у дитини є Візітор рекорд і цього достатньо для перебування в Канаді, але ж дитина не виїзна. Може хтось порадить, що робити в даній ситуації? Буду вдячна за будь- яку допомогу!
-
Вітаю! Підкажіть чи є відео як правильно подати на вклейку робочої візи у паспорт на основі продовженого перміту? (батько отримав новий ворк перміт, тепер треба його «вклеїти» в паспорт бо планує поїздку в ближчому часі). Не знаю як правильно називається така процедура, що заповнювати і тд. Буду вдячна за пораду!
-
Я чула від міграційних консультантів що дійсно зробити візу з візітор рекорд складно. Тільки якщо ви подаєте на себе і одночасно на дитину, тоді можуть дати. І вони рекомендують якщо дитина вже навчається в школі то подавати на стаді перміт, з ним можна буде візу зробити.
-
Я в п'ятницю також питав за бокс 85 в Т4 в нашого бухгалтера. Вони нікому це не надають, так як вважають, що немає сенсу. Вона мені дала виписку, в якій вказана ця сума, яка щомісячно списується з мене за страхування (бенефіти) і розписала з чого та сума складається: це Life, STD – Short Term Disability, LTD – Long Term Disability, AD & D – Accidental Death, and death, Dental, Health. Що можна включати з того всього в бокс 85, а потім в лінійку 33099, вона не знає, сказала проконсультуватися з бухгалтером по tax return, і порахував сам... Хто з бухгалтерів підкаже, що і як можна порахувати, якщо боксу 85 в мене точно не буде в Т4, але вирахування з пейстабу кожного місяця є. Чи можу я просто просумувати цю суму і записати в лінійку 33099 разом з іншими медичними витратами? Доречі, я можу включати любі медикаменти, навіть без рецепту лікаря, якщо я маю чек на покупку?
-
Підкажіть будь ласка, якщо вʼїджати в Україну чи Європу на 3 тижні, але довідки вже були готові, то треба переробляти?