PR CUAET
-
Привіт. Як змінити SIN в кабінеті СRA після отримання PR?
-
А подскажите пожалуйста на продление ворк Пермит прикрепить только первую фотографию паспорта или все страницы ? А то везде как то по разному пишут ..,
-
Підкажіть будь ласка, вже заплутались. В довідці з Польщі, для жінки, пункт перший це її теперішнє прізвище, а пункт 2 то дівоче? Чи навпаки?
-
Не зовсім вас розумію, на чому своєму я стою? Для мене подача декларації- нова справа, як і для кожного новоприбулого. В процесі виникає багато питань. Я думав, що ця група і створена для того, щоб задавати питання...
-
Підкажіть будь ласка ,в резерв+ статус на обліку( але є порушенням правил військового обліку) , слот в консульстві є. Чи приймуть документи на паспорт? Чи підходить такий статус?
-
Програма FSTP фактично не працює з 2019го року. Не має жодних вибірок з того часу.
-
Добрий вечір ! Підкажіть будь ласка , подався на новий ворк перміт 2024 липень 30, до сьогоднішнього дня нічого не прийшло , в акаунті ircc пише що заявка розглядається, подав все правильно і оплатив 250$ . Відповіді немає (( Можливо хтось мав таку ситуацію ? Напишіть буду дуже вдячний🙏
-
Підкажіть будь ласка. Пробую подати декларацію черезwealthsimple. Це перша декларація. Коли натискаю сабміт, пише виправ, що ти раніше не подавав декларацію. Що може бути не так. Або порадьте інший спосіб подати декларацію. Дякую
-
Подскажите пожалуйста сколько берет времени рассмотрение визы?Чтобы ее вклеить?Мы подали детям на Ворк пермиты,они пришли.А с визой пока тишина от 3 декабря 2024 года,вот и решила спросить как скоро ее одобряют?
-
Привіт. Як змінити SIN в кабінеті CRA після отримання PR? Чи можливо треба створювати новий кабінет, тоді як їх об'єднати з старим? Дякую
-
Порадьте, будь-ласка, курси чи репетитора французької мови.
-
Так ви створюєте новий кабінет. Воно все обʼєднується автоматично. Через пару тижнів старий кабінет заблокується
-
Я про той бокс 85. Більша частина того що ви сплачуєте за страхування не підлягає поверненню. Бухгалтер вам сказав. Ви хочете самі рахувати. Не чіпайте то і йдіть далі. Не врятує воно вас. Ну повірте.
-
Підкажіть будь ласка. Пробую подати декларацію черезwealthsimple. Це перша декларація. Коли натискаю сабміт, пише виправ, що ти раніше не подавав декларацію. Що може бути не так. Або порадьте інший спосіб подати декларацію. Дякую
-
Також перевірила ваш NOC в category-based EE в trade occupations, його там немає. Подивіться, може модна практично підібрати інший (прямі обовʼязки мають на 80% відповідати обовʼязкам НОК)
-
А цей лист IRCC дає разом з візою? Чи його треба узгоджувати? Дякую.
-
Ви створюєте новий аккаунт з новим sin номером. У CRA є 2 ваші номери і все об єднається
-
Якщо чоловік має лист від IRCC на узгодження робочого дозволу,то є шанси отримати воркперміт в аеропорту .
-
Шукаю професійного бухгалтера будь ласка, щоб допоміг розібратися з минулорічною проблемою
-
Дякую, вони об'єднаються за прізвище чи треба десь вказати що вже маю акаунт ?
12 Jan 2024, 17:45
446237/474652
19 days ago