Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В нас досі там дані про бухгалтера. Але подали декларацію через Wealthsimple без проблем (і я, і чоловік, і донька). І вже отримали Notice of Assessment. Все добре.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Я не зрозуміла . В мене так само ситуація як і в людина що питала . Якщо адреса для листування не змінилась вона така як і адреса канадського родича але ми тимчасово поїхали в ЕС , то міняти адресу чи не міняти адресу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t826841156T Offline
    t826841156T Offline
    Nataly Mrs. Fox
    wrote on last edited by
    По якому струму ви йшли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2043152292T Offline
    t2043152292T Offline
    Alina Kazakova
    wrote on last edited by
    Дякую, так в чергу стала ще місяць назад і не розумію скільки чекати. Враховуючи що можна ще подовжити ворк перміт до березня 26го, то хочу встигнути отримати новий паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    у вашому випадку - не міняти
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Запитання людині, які була надана моя перша відповідь: Питання:якщо я подаюсь з дитиною на подовження WP and Wp на основі нових паспортів, то в IRCC бачать наш нові дозволи та нові паспорти? Чи треба їм оновлювати інформацію по новим паспортам? Давайте будемо уважнішими і не створювати путаниці. Я вам надалі надала відповідь на ваше питання «Якщо ви ще не отримали AOR, то офіційно змінити адресу через онлайн-інструменти IRCC може бути складно, оскільки ваш файл ще не має номера заявки. Можете спробувати подзвонити на гарячу лінію, або чекати АoR» також пораду надав користувач PS: «ми змінювали по UCI. все працює. по телефону агент тільки підтверджує що ви змінили. він не міняє на жаль.» Дякуємо,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Якщо не горить, то стати в чергу очікування і за кілька місяців отримаєте слот. Бажано стати в чергу у всі консульства в Канаді. Але є умова кожен день заходити в свій кабінет, щоб не пропустити запропонований слот. На підтвердження є 24 години. Якщо горить то Європа...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1865047230T Offline
    t1865047230T Offline
    HappyMan
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Чи є тут люди, хто подавав заявку на PR по програмі UA family reunification у вересні 2024? Чи є у вас якісь рухи по розгляду заявки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Напевно, у всіх хоч раз в еміграції виникала туга за українською книжкою, а під рукою була лише література французькою чи англійською мовами. Від крайньої східної частини Канади до Львова — приблизно 5400 км. «Добре», — скажете ви. «Але я знаходив онлайн-магазини (Instagram-магазини), у яких люди пропонують книги, та в них не завжди все є». Яке ж тоді оптимальне рішення, щоб почитати книги українських авторів або український переклад, якщо ще не зовсім володієте мовою? — спитаєте ви. Відповідь проста: це ви, любі читачі. Можливо, ви взяли якісь книги із собою, можливо, щось уже придбали в інтернет-магазинах або навіть замовили з України. Але ж усе замовити неможливо! Саме для цього й було створено некомерційний чат-канал, де ви, дорогі читачі, зможете виставляти свої прочитані книги, обмінюватися ними або продавати нові, до яких утратили інтерес. Завдяки цьому чату ви зможете легко обмінятися книжками з іншими учасниками групи або знайти в найвіддаленішому куточку Канади книгу, яка вам потрібна, і домовитися про покупку чи обмін. Давайте читати, розвиватися і ділитися книжками один з одним, щоб українські книжки мандрували містами та провінціями, і кожен міг читати те, що хоче. 📚Всіх чекаю в затишній групі @storin_ca #книги #українськиКниги #storin_ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t5036637567T Offline
    t5036637567T Offline
    Alina Popova
    wrote on last edited by
    Які там ще можуть бути причини відмови? Поділіться відео
    1 Reply Last reply
    0
  • t480046541T Offline
    t480046541T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Як зараз проходить процедура вклейки візи в паспорт, потрібно відправляти в візовий центр до Польщі? Можливо у когось є контакти хто цим займається? Дякую за будь-яку інформацію 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5082558242T Offline
    t5082558242T Offline
    Olena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрий день! Рухи йдуть по початку березня 2024. Нам ( літнім ) і вам ( осіннім) ще чекати і чекати…
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    причины отказа вытекают из описания программы в разделе eligibility. т.е. у вас должен быть правильный родственник, вы должны иметь статус в канаде и быть в канаде в определенные этапы рассмотрения, не быть inadmissible по криминалу и медицине.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5721875578T Offline
    t5721875578T Offline
    V L
    wrote on last edited by
    Так є! Я подавав маму в вересні 2024, рухів немає, AOR немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Поставте що ви не перший раз подаєте. Якщо відправляли форми на GST або climate
    1 Reply Last reply
    0
  • t5308057413T Offline
    t5308057413T Offline
    Varvara
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи великі черги на продовження паспорту в посольстві України в Торонто? Чи правда, що приймають на продовження паспорту кожен день Пн- Пт з 1-ї до 2-ї? Нам далеко їхати і я хочу знати, що точно встигну подати документи. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь , я спробую завтра зателефонувати на ircc
    1 Reply Last reply
    0
  • t5082558242T Offline
    t5082558242T Offline
    Olena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Похожая ситуация. Подача на OWP extension была 6 августа. С тех пор тишина ( тоже нам подтверждали что заявка в системе и типа « ждите»). Переподались 7 февраля. Оплатили по новой. Сейчас в системе обе заявки. Чекаємо….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Добрий день! Не знайшла у гілці. Прийшов дозапит, що потрібно надати свідоцтво про народження родича, за яким ми подавалися, та його канадське ID. Через це виникло декілька питань: 1. У родички у Свідоцтві про народження дівоче прізвище, на ID - інше. Чи потрібно ще додатково надавати Свідоцтво про шлюб? 2. Чи може бути переклад цих документів зроблений online? Типу не з оригіналу, принесеного до перекладача, а з копій, надісланих йому електронною поштою? 3. Чи є термін давності для таких документів? Чи підійде переклад, зроблений у 2021 р.? Документи ж не мінялися, то і переклад той самий
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Gonyk
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.