PR CUAET
-
Скажіть будь ласка якщо приходило підтвердження я все підтверджувала. Але повідомлення остання не прийшло. Але і не скасувало. Що робити? Дата на 3 березня
-
Написать им на оф почту. Но шансов очень мало на то, что ответ будет.
-
Скажіть ще , будь ласка, якщо оновити ворк перміт, то чи потрібно потім через Web форму присилати оновлений ворк перміт
-
В особистому є записано і все
-
І там немає підтвердження
-
Доброе утро. Повторю свой вопрос, может кто знает. Ребёнок получил новый паспорт (не украинский), теперь на его ворк пермите номер паспорта не соответствует. Нужно ли получать новый ворк пермит на новый паспорт перед подачей на федеральный этап? Заранее спасибо.
-
Дякую за надію!
-
Просто я немала підтвердження і мене в Торонто не прийняли. Зараз вже слот зловила в Оттаву. Якщо знову буде таке. Я вже незнаю що робити
-
Вітаю группа! Така справа маю wp до 04.2027 але перебділа і подала на продовження ( зробила оплату) за день до оголошення, що все продовжили до 03.2026! Чула що в таких випадках можно відхилити запит та отримати гроші назад. І зробити це вже у березні 26 Підкажіть будь ласка, кто стикався чи є якась інформація! Я дуже вдячна кожному 🌞
-
Добрий день! У дитини дозвіл на перебування тут до червня. На новий подалася ще у січні, але вона тільки в стадії прийнята. Може хтось знає. Якщо вона не прийде до червня, виходить дитина тут не легально? У батьків є. Візи у нього теж немає, паспорт новий. Він ходить у садочок, то він не зможе ходити? Не розумію …. Трохи панікую заздалегідь, але хочеться знати… підскажіть, будь ласка хто в курсі….