PR CUAET
-
Коли в вас була повторна подача?
-
Ось і в мене так само І це вже також повторна аплікація проплачена
-
Повірте мені. I am in the same shoes. Розумію вас на 100 %
-
Повторна подача 17 лютого, а у дружини так само як у вас.
-
У вас на крок скоріше ніж у нас
-
😄 терпіння є звичайно але теж і страхи Попередня аплікації з таким самим статусом з 29.06.24
-
Так ви тіки подалися… Треба набратися терпіння та чекати
-
У мене в повторній подачі, ось так. Повторна подача 17 лютого. А у дружини, теж саме як у вас.
-
26.02
-
Там є пункт додаткові опції і завантажити документ.
-
Доброго дня,підскажіть, будь ласка, як добавити в CRA новий ворк перміт?
-
Дякую🙏
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Подаю декларацію сама (вже не перший рік), програма пропонує мені оформити заявку на ворк бенефіти. Але мені не зрозуміло,що означає "кредит, який підлягає поверненню". Чи не вийде так, що в наступному році податкова скаже мені їх повернути?
-
Видимо речь идёт о non refundable tax credit. Это не кредит, это снижение ваших налогов, но так что если получится "минус", те CRA вам должны, то будет ноль и CRA вам ничего не вернёт. Отсюда и "non refundable"
-
все вірно. робіть все як вони хочуть. здебільшого відповідь на e-mail потрібно робити при надходженні дозапитів
-
Сегодня еще выходной может это тоже влияет - тут не в курсе.
-
Хто може помочь з первою подачей декларації?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-workers-benefit.html
-
Должно прийти сегодня в то время, на которое у вас слот. Проверяйте кабинет, на почту не всем приходит.
-
Workers benefit - кредит для людей с низьким доходом. Ничего возвращать не надо. Отмечайте галочкой и все
12 Jan 2024, 17:45
446528/458487
3 minutes ago