PR CUAET
-
Wise без проблем
-
Дякую, я просто читала були випадки повернення коли не той файл прикріпляли.
-
Ви сьогодні бачили слот? Скажіть будь ласка яке консульство і в який час?
-
Можете дати номер телефону
-
коли переходжу за цією опцією, є купа слотів вільних. як воно працює, хтось знає?
-
Дякую вам дуже!
-
Бачила два таймлайни по доставці Укрпоштою, хто ще замовляв і отримав скидайте будь ласка, дуже актуальна інформація. Особливо по консульству в Торонто. Завчасно дякую!
-
А чи можна подавати пожертвування з 2023р.( з минулого року зараз)?
-
Все працює в будь яку країну
-
Треба поставити тайм по укр
-
Сейчас слоты предоставляют только в само посольство(оттава), и даже там новых слотов нет, а если есть - то сервис недоступен.
-
Я не бачу жодного...
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка. Якщо значна частина медичних витрат була у старшої доньки (22р.), я ж не можу показати її витрати, бо вона окремо подається, не як dependant, вірно?
-
Сегодня будут слоты? Кто знает? Обновляю 15 минут уже ...
-
3682994214
-
Так, ви навіть можете збирати за 5 років і подавати.
-
Так мне туда и надо, но нет ничего..
-
Можете кинути заяву яку треба а то я а переліку не бачу її
-
Немає за що. Наразі це поширена біда. Баяила навіть коли таке дали людині яка просто визвала поліцію :)
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратися з таким питанням. Дитина 15 років отримала новий паспорт і вирішуємо подаватись на візітор рекорд чи стаді перміт. Для школи стаді перміт не потрібен, але читав в групі що у разі виїзду і повернення в Канаду по візітор рекорд треба буде оформлювати новий і в загалі то проблема. Офіційно підтвердження не знайшов. Написано тільки що має бути діюча віза. Буду вдячний за допомогу розібратись в даному питанні.
12 Jan 2024, 17:45
446622/474652
19 days ago