PR CUAET
-
Шукаю людину яка підгутує до тесту CELPIP.Було б добре щоб в м Калгарі .
-
А коли запит приходить, то його в порталі видно? Чи він на імейл приходить?
-
це чек, ніяких рахунків
-
Так я це прочитала, вони там дають рахунок оплатити і все ?
-
Добрий день. Підкажіть, чи потрібно десь вказувати при подачі заявки на провінційний рівень NOC, чи офіцер сам його визначає згідно Refferal letters та з опису основних робочих обовʼязків?
-
на пошті або в банку, кажете "Треба мані ордер для Consulate General of Ukraine"
-
Ось знайшла в чаті, хтось також немає оригіналу
-
Гарне питання. Потрібно мати оригінал при завіренні. Просіть щоб відправили з України, якщо є можливість. Або мабуть писати пояснення чому у вас немає оригіналу.
-
А що робити якщо немає документа на руках? В мене є тільки скан копія, як тоді завіряти?
-
Приходить і туди, і туди, так що не загубите.
-
Мы сканировали военный билет + его перевод на английский ( переводили здесь, в канаде у сертифицированного переводчика) писали loe и прикладывали форму military service. Без афидевитов, апостилей и нотариусов. Офицера это устроило.
-
Потрібно звернутися в health centre і сказати, що ви вже проходили мед огляд, вони просто собі це відмітять, а далі можете онлайн подаватися на ворк перміт без обмежень, якщо цього вимагає ваша професія і робота
-
Потрібно вказувати в вашій анкеті
-
Дякую
-
Підкажіть чи вірно заповнюю під час реєстрації на екзамен Якщо закордонний паспорт то вибирати - passport Booklet?? І де документ намбер це номер паспорта який починається з букв так ?
-
Легализацию уже не делают
-
Апостиль можно только в Украине делать справки или в Канаде тоже делают ? Спасибо
-
Перенесла ваше повідомлення у правильний топік «Переклад документів»
-
Я перекладала у бюро «Філін» в Україні. Пр є. Але правильний переклад - заслуга як бюро, так і ваша. Ви маєте знати правила перекладу і просити бюро зробити саме так. Бюро не має знати вимоги імміграції Канади
-
Доброго дня!Напишіть ,будь ласка ,хто подавав переклад документів з України і вже получив піар )контакти перекладачів в Україні напишіть будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
44663/436438
4 minutes ago