PR CUAET
-
В мене за цією опцією три місяці не показує слотів, жодного...
-
Скажіть будь ласка, а якщо паспорт в дитини продовжений, можна буде полетіти в Європу і чи пустять назад в Канаду? При умові, якщо вже буде Permanent Residence.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Кому то удалось поймать слот в Оттаву? Это в обще не реально.... три месяца тапаю и результата нет от слова совсем....
-
Listening- швидкість була нормальною, якщо у вас ок з vocabulary все зрозуміло, але питання дуже близькі і схожі, тому я логічно думала) питання типу - у лісенін було, що брат займається landscape- а питання - хто брат в відповіді 2 точно не підходять, а 2 дуже схожі- він профессіонал, або він власник бізнесу) - треба було логічно обрати з розуміння всього тексту. Я обрала професіонал- бо він у лісенінг давав advice) подивимось, що там по балам…
-
Спикін були не складні теми, але так, я вчила templates , але із-за стресу й шуму просто говорила, як у житті) теми життєві, якщо ви розмовляєте англійською складно не буде взагалі) питання типу - ваш не молодий знайомий вирішив займатись фітнесом, дайте йому свій advice) або обрати музей чи гросері шоп)
-
Я робила онлайн. Як in-person я не знаю.
-
Це було давно не зараз тоді було легше
-
Вітаю. Будь ласка, дайте пораду. Я чекаю на провінційну номінацію дев'ятий місяць. Подавалася по SWO Manitoba (спеціальна вибірка для українців), оскільки мала попередній досвід роботи по teer 4. В даний час працюю по teer 2. У квітні буде 1 рік роботи. Я хочу створити профіль СЕС ЕЕ, щоб потім швидко пройти вибірку, бо номінація від провінції дасть 600 балів. Питання. Чи повинна я увесь час працювати по teer 2 поки розглядають мою справу аж до отримання pr? Ліміт номінацій від провінції на цей рік вже майже вичерпано, може бути таке, що я чекатиму на провінційну номінацію більше року. На цій роботі тримаюся з останніх сил, я там як раб. Переживаю, що звільнюся і мої старання будуть марні. Завчасно дякую за відповіді.
-
Два роки тому ми з дітьми летіли з продовженими паспортами - питань не було, тільки довелося офіцеру на кордоні відкривати сторінку і тикати носом, що паспорта ще дійсні. Як з цим справи зараз, я не знаю. Щоб повернутися до Канади, потрібні пластикові піар-картки.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv. Тут є