PR CUAET
-
Не потребує додаткових документів як дозвіл від батьків чи ще щось подібне ?
-
Освіта має ЕСА? Мову тягти тягти і ще раз тягти Рік ріже, памʼятайте це
-
Якщо не було б факту ПНП було б полегше 1. Чи потрібно працювати в TEER 2 до отримання PR: - Якщо PNP ще не видана, рекомендується зберігати відповідність критеріям програми (SWO). - Якщо ваша поточна робота була ключовою для отримання Letter of Advice to Apply , звільнення може поставити під загрозу розгляд номінації. 2. Чи варто створювати Express Entry (CEC)? - Абсолютно так! Завжди радимо мати активний ЕЕ, як тільки ви відповідаєте вимогам системи. Він ніколи не завадить.❗️ - Якщо отримаєте ПНП номінацію (+600 балів), запрошення на PR буде швидким. 3. Що робити, якщо чекати номінацію ще рік? - підіймайте свій ЕЕ бал❗️Якщо номінацію затримають, ви можливо зможете пройти вибірку через CEC без ПНП - Зміна роботи на іншу TEER 2 може бути варіантом, але варто зважити ризики. З того, що бачу особисто я як потенційний шлях: Якщо робота дуже виснажує, спробуйте знайти іншу в TEER 2, щоб не втратити потенційну номінацію. Також готуйте профіль EE – це дасть вам запасний варіант.
-
Друзі, є питання, може хто стикався. Подалась на PR серпень 2024 як common-low. Ворк пермит до березня 2026, паспорт до жовтня 2027. У звʼязку із подовження програми хочу отримати новий паспорт щоб отримати ворк персім ди 2029. Питання - хочемо одружитися, але я ну впевнена коли це робити. Отримати новий паспорт вже на нову фамілію. Чи чекати на PR? Може хто стикався?
-
Канада=2 роки( teer3) , інший досвід не можу клеймити(teer5),мова всі 5. Освіта 3 роки. Начебто не так все погано, але ...
-
@OstapBosak що порадиш? Я зверху трохи розписала але може є щось, на що варто звернути увагу/пораду
-
Всем привет. Кто подскажет контакты нотариуса и сориентирует по стоимости оформления common-law? Halifax. Спасибо!
-
Мені буде вже 35 років. По SWO всі вимоги виконані. Вже навіть не знаю, що робити, якщо номінацію чекатиму рік, то розглядаю варіант поки піти на неповну зайнятість, як home support worker, а потім на повний робочий день, можливо вдасться податися по цій програмі. Поки що все на рівні думок
-
Перевірте що внесли вірно в систему (номер починається з ІММ)
-
Так робила євалюацію, дали 3 роки( wes).
-
Привіт . Можливо хтось був у такій ситуації . Мій чоловік громадян Туреччини. Між нашими країнами безвізовий режим . Але зараз війна , Можливо без віз не впускають ? Ми читали на одному форумі. Теж чоловік із Туреччини, жінка Українка. І віза була але в Молдові не пустили і депортували . Буду вдячна за любу відповідь .дякую