PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка що Ви вказували у відповіді в полі What application did you submit?
-
Чи є сенс відправляти військовий квиток через форму якщо навіть аор немає ще? Думаю може прискорить на якомусь етапі
-
Це різні структури (федерали і Квебек), тому ні.
-
Дякую я в курсі де перевіряти. Питаю про реальні терміни, може хтось зі знайомих робив та має реальні дані, так як на сайті вказаної нереальні цифри, бо все з затримкою
-
Зміна адреси. Знайшов таку сторінку. Може через нього треба міняти? Або відправити текстом і договір оренди через веб форму достатньо?
-
В якщо це взагалі слова Міллера - то він це давно говорив ,але це нічого не означає. Якщо щось нове - тоді ок .
-
Всім привіт! Можна будь ласка ссилку на воцап групу, подача жовтень PNP NON EE. Дякую!
-
Imm 5710e для продовження WP? Якщо ні, будь ласка надайте номер потрібної форми. Дякую.
-
Висока волатильність, залежність від потоків іноземного капіталу. Індійська рупія має тенденцію до девальвації щодо долара США, що може знижувати прибутковість для іноземних інвесторів. Деякі індійські компанії мають непрозору структуру власності або можуть маніпулювати фінансовими звітами.
-
Це не значить що всім можна - якщо я добре зрозумів - це тільки на розсуд офіцера .
-
1.всі сторінки з відмітками 2.01.01.3000
-
А чому якщо можете поділитися?
-
Ні,не потрібно,я навпаки зараз жалкую,що надсилала все до запиту
-
В групі дуже багато повідомлень,що скидали одразу і все одно приходив до запит
-
Просто натисніть і підтвердить.
-
Я думаю чим більше ми їм до скидаємо чи чим більше даємо не потрібної інформації тим сповільнуємо їхню роботу
-
3 варіант
-
Є сенс все відправити що запитують до еліджибиті. У цьому разі ви отримаєте еліджибиті без дозапитів.
-
Ні, зазвичай WES Course-by-Course Evaluation не підходить для Express Entry. Для імміграції до Канади потрібен WES ECA for Immigration. Якщо у вас є Course-by-Course Evaluation, вам потрібно оновити його до ECA for Immigration через акаунт WES (можливо, доведеться доплатити). Якщо WES у вашому акаунті зазначає, що не потрібно робити оновлення, а лише замовити дублікат звіту - замовте додатковий дублікат звіту та надішліть його безпосередньо в IRCC через WES. ‼️Обовʼязково переконайтеся, що в документі є позначка “ECA for Immigration Purposes”.
-
І що з цих варіантів потрібно обрати для того щоб отримати продовження?
12 Jan 2024, 17:45
446887/474652
19 days ago