PR CUAET
-
Пояснили мені що якщо дохід більше ніж 60 тис сімейний за рік, то нічого немає, правильно? Минулого року в нас разом вийшло за 2023 рік 32 тисячі, бо ми працювали тоді лиш пів року, то були повернули по 2 тисячі, а цього року вийшло аж 80 тисяч в рік( хоча де вони подівалися?😀)
-
Скільки таких випадків ви нарахували? Я мілітарі відправляв і другий раз вони не просили. Навіщо він їм ще раз? На мої спостереження 90% це на те що вони не будуть питати документи. До речі не всі документи що були відправлені через веб форму зявляються у справі. Так тпкі випадки є і вони тоді запит роблять. Але ж це трохі інша справа.
-
Це так не працює. Багато факторів. І вище 100к буває повернення. Зверніться до професіонала якщо є сумніви @Catcorporation2024
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Ви зараз намагаєтесь змішати у кучу. Справка про несудимість як і виправлення форм або свідоцтво на родича не мають стосунку до того що ми обговорюємо. Мова йде виключно про Медиціну Фінанси Військову службу Ці документи не завантажуються при подачі але їх запитують. Якщо їх закинути перед еліджибиті то їх повторно не питають з вірогідністю 90%. Я за цим слідкую з червня того року, тому і сам так зробив з абсолютним успіхом.
-
В налоговой декларации указан один статус, в pr другой, возможно ли с помощью документов о разводе все решить во всех инстанциях?
-
Мабуть так.