PR CUAET
-
Але мені дивним є факт, що у вашої дитини вже є закордонний паспорт України (наскільки я зрозуміла з вашого повідомлення), а у вас все одно вимагають довідку. Такого бути не повинно. Ми робили так для отримання ПЕРШОГО закордонного паспорта дитині. Якщо ж в неї вже є закордонний паспорт громадянина України, то це ж вже підтверджене громадянство
-
Чи я правильно зрозуміла В мене є досвід роботи в Україні один рік по teer 3, за останні 10 років Уявлю що я знаю франзуську на 7 балів І хай буде англійську гарна наприклад Але у Канаді я працюю на заводі по teer4 Чи маю я право приймати участь ? Вибачте будь-ласка Намагаюсь щось зробити 🥹
-
Ви маєте мати французьку мінімум 7/7/7/7 Теоритично досвід з України в ТІР 3 ви можете використати в FSW program, так. Практично - перевірте скільки балів ви набираєте по шкалі 67/100, щоб зрозуміти чи будете ви eligible для FSW program в принципі. Також, враховуючи що в вас скоріш за все не LMIA /LMIA exemption робочий перміт - вам треба буде довести наявність коштів , в скріншоті можна побачити умови FSW програми
-
Подскажите, как я могу найти воцап группу для ноября 2023?
-
Да, и был только AOR, biometrics и med exam. И год тишина полная. Уже переживаю сильно
-
Это как заказывать ноутсы? Компрехенсив тоже не знаю что это 😭 На официальном сайте пишут среднее время рассмотрения по моей программе 21 месяц. Может у всех так долго?
-
Не залежить це від компанії. Податкові ставки не компанія встановлює. Різниця може бути тільки в провінційному податку, так як в різних провінція вони різні. У мене теж орієнтовно 80000 , а податків біля 20. Що і логічно. 25%+
-
Саскатчеван, Provincial Nominee
-
Може ви і податки не всі розгледіли ). СК як це дуже мало. Федеральний , cpp , EI. У вас же в t4 на два рядки ?
-
Я так розумію, що дитячі виплати добре зменшують залежно від доходу?