PR CUAET
-
А ше додайте українок, приїхавших з чоловіками не громадянами України.
-
І вони входять в оті 200 тис. Тож чоловіків-українців і справді буде не більше 40-50 тис тут
-
Ну крч. Ждати поки скажуть щось. На пмж вже подали так що доки з посольства думаю більше не пригодяться
-
Еще иностранцы приехали которые замужем/женаты на граждан Украины
-
Ну при наличии хорошей работы да, но на старте тяжело. ІТ, разве что либо узкие специалисты
-
Так, але з 200 тис щонайменше четверта частина - діти (50-60 тис). А інші - чоловіки та жінки. І жінок, мабуть, трохи все ж таки більше.
-
Ну реально. Але дуже не багатьом...
-
По типу лнр и днр
-
В Канаду приехали даже из РФ, Крым, и банановые республики
-
В Канаді вообще слабо представляю как в одиночку єто делать
-
З чого ви починали? Маю на увазі, як зрозуміти/ яка програма тобі підходить?) Де почитати, які документи збирати.... 🤯
-
Доброго дня, підскажить реально самій заповнити необхідні документи і подати на ПР?
-
Я розумію. Але дітей легше забезпечити коли 2 людини працюють
-
Ще раз читайте законопроєкт вище вже викладений. Не збираються скасовувати льготу для батьків 3 і більше дітей.
-
Багато з дітьми
-
Хто там на що подав - це не важливо. Ці всі питання торкаються тільки чоловіків 18-60 , яки приїхали, а не просто подалися. А їх серед приїхавших 200 тис - наврядчи буде навіть 40 тисяч.
-
Да сейчас столько хайпа и разной инфы что надо только читать первоисточник, а там он огромный ппц. Надо будет читать когда уже примут
-
Саме так
-
В законопроекте этого нет, там оставлены 3 ребенка
-
Ну сильно зависит от того какие условия были в Украине, все сравнивают с тем что было у них. Но здесь я чувствую что есть государство
12 Jan 2024, 17:45
4471/430050
2 minutes ago